Iba ak nejaké prkotiny na burze, ako malá hračky, najmä autíčka a nedávno sukňu zo sekáča, ale nemám rada také veci. Techniku by som tak určite nekupovala a z handier jedine niečo, čo nie je príliš obnosené a nie nejaké tričká a tak.
No mne ide práve o elektro, totiž potrebujem satelitný prijímač, ale viem, že ho budem používať asi len polroka, preto sa mi vídí veľa vyhodiť okolo 70-80€ za nový, ak ani nevyužijem záručnú dobu.
Ale nikdy som takto niečo nekupovala, mám z toho obavy.
Kamarátka si kúpila riflový klobúk a je úplne perfektný, každému sa hodí a dobre sa nosí, hneď by som ho brala keby sa ešte jeden taký našiel ... Nemá niekto na predaj? .
hej, máme toho doma viac...elektronika bola vždycky v pohode, ale pár vecí už bolo aj totálne v inom stave ako to bolo na fotke...ale to je minimálne, väčšinou to bolo v pohode....foter je maniak, máme plnú pivnicu takých somarín
@etelnair fuf, ja mam podobnu krabicu na basu ( BOD100 ) overdrive a teda poviem ti, pisti to, staci trosku viac gain-u a katastrofa, pozor na behringer, je to shit
ja nie ale moj brat so zenou kupili takto kocik pre male...a vobec nevyzera zeby bol pouzivany a cisto novy nechceli pretoze to je vlemi drahe...ako samozrejme ze je niekde trosku zosuchana farba alebo co ale inak vyzera uplne ako novy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Môj najoblúbenejší svetrík stál 1e Aj čierna košela
a ak tam vadu najdem tak mu to otrieskam o hlavu xD
Ale nikdy som takto niečo nekupovala, mám z toho obavy.