Kupujete alebo odoberáte nejaký normálny časopis ?
Chcela by som sa opýtať či si kupujete nejaké časopisy nejaký tip na dáky zaujímavý časák Nemyslím bravo,kamaráta a podobne Proste taký ktorý vás zaujal
Odoberám .týždeň, pretože tam nie je žiadny bulvár, obľúbila som si tam niekt. redaktorov, milujem tam recenzie na knihy, filmy a hudbu - vďaka kt. som našla veľa menej známych, ale super kníh/spevákov. Ďalej zbožňujem stĺpčeky, jednu rubriku na konci - 7 hriechov a nerestí a tiež sú tam úžasné fotoreportáže a zaujímavé všeličo, len treba vedieť prehltnúť/ignorovať veľa, veľa politiky, ktorá mne neprekáža.
@stratenadeva Pravidelne kupujem Moju psychologiu ... precitam ju od A po Z a su tam skvele clanky a nie je to pisane odbornym stylom, aj ked to citaju aj odbornici ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale to už neakú dobu neodoberám
... ale firmy ktoré tlačia noviny (časopisy) tak ich väčšinou aj znovu vykupujú v podobe ,,zberu,, a papier recyklujú
... a k téme ... neodoberám žiadny , občas kúpim svět motorů alebo nejaký 4x4/offroadový magazín
a este požiarnik ,v mladosti to bolo slniečko ,zornička,fifik