Pokial je to niekde na byte tak len prskavky a pokial sa silvestruje na ulici (co je original atmoska a tak to ma podla mna kua byt ) Tak sa riadne zasobim
Pyrotechniku som zvykol kupovať, keď som bol malý tj. 11-12 ročný. Nie len na Silvestra, ale po celý rok. "Výbušninky" sme s kamarátmi pchali kde sa len dalo,... kravské hovná, jablká, vrecká od bundy, hračky...
Si živo pamätám na nahánačky s postkomunistickými policajtmi "Neutekajte, lebo pôjdem za vašími materami!"
Prskavky a tak? Heeej . Alebo rimske sviece, ked ich mama donesie, si niekedy vybuchame. Ale inak naozaj nie, lebo neznasam hluk a moj psik este viac, takze som skor sucitny tvor, nez ten, co vidi srandu v plaseni zvierat.
No kedysi som si silvester nevedel predstavit bez aspon 2000 petard, 20 rakiet a 100 megacov. Sice aj posledny silvester bol taky, tento vsak bude tichsi ved je kriza Nuz ale ked dojdu kamosi a oni budu na tom inak tak ostane na ulici aj krater. Uvidim, este neviem presne, viem len co sa mna tyka a zbavim sa co mi este ostalo z minuleho silvestra.
neznasam pyrotechniku, mam rad ohnostroj, ale nic co vybuchuje.. a neznasam za posledne roky tie zvyky co najviac to jebat uz na vianoce..to je fakt uzasny zvyk.. -.- pyrotechniku si samozrejme nekupujem, ani neplanujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Tento rok možno kúpim už aj nejakého bzučiaka
Si živo pamätám na nahánačky s postkomunistickými policajtmi "Neutekajte, lebo pôjdem za vašími materami!"
ale teraz uz kupim jedny piraty a ked sa mi bude chcet tak si ich nekde par hodim