Má niekto zlozvyk kusať si kožu okolo nechtov na ruke? Poznám pár takých ... dokonca aj ja to robím! Chcela by som s tým prestať, ale neviem ako ... dáte mi tu pár rád ako by som s tým mohla skoncovať?!
@popolcek ale nehnus sa! choj radšej tesco zbiť že ma tak kaličí :d okrem toho som samá modrina a dorezanec ale tak zasa môžem vyzerať dramaticky ako ten chlapík s jazvou na líci v angelike áno a ja že mám milý hlások?
@lawey tesko hlúpe ničí mi moju rpg družku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! áno máš milý hlások ( ale neviem prísť na to odkiaľ si mala číslo či som ti dala ?
aano, keď sa učím alebo pozerám napínavý film. neviem sa toho zbaviť. na chvíľu pomôže keď si natrieš ruky s nejakým krémom, najlepšie dobre smradľavým
@atheras Existuje na to špeciálny lak na nechty - vraj tak hnusne chutí, že si ďalší krát dobre rozmyslíš, či si tie prsty chceš obžúvať, alebo nie Druhá možnosť je, mať neustále prsty zamestnané niečím iným
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a to pred dvoma mesiacmi boli nenormálne nádherné!