@linka71 treba si pozrieť ako sa kreslia súradnice bodov...keď máš za y nulu a za x čokoľvek reálne, vtedy to prechádza tým bodom na x-ovej osi (si predstav, akoby tam ypsilon vôbec nebol)...a to isté platí aj naopak, keď máš za x nulu a za ypsilon čokoľvek reálne, vtedy to prechádza len cez ypsilonovú os (tentoraz akoby tam x vôbec nebolo)....je to úplne to isté akoby si mala nejaký bod A [2;3] ... vtedy si to nájdeš 2 na x 3 na ypsilon...a keď máš bod B [1;0]...tak si dáš 1 na x-ovej a nula na ypsilonovej, tak ti zostane len na x-ovej ... chápeš? (lebo ja nie som dobrý vysvetlovač
@joi ano pochopila som to už pri prvých odpovediach, ale ďakujem (si dobrý vysvetlovač najma keď mi k tomu nenapíšeš niečo v tom zmysle, aká som hlúpa )
@linka71 to by som ti nikdy nenapísala nikto neviem všetko...ja by som bola napríklad so smrti vďačná človeku, ktorý by mi vysvetlil ako sa kreslia funkcie s absolútnou hodnotou (ale tak, aby som to pochopila a nie tak, aby som si pamätala ako to vyzerá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no pretože na ypsilonovej osi máš nulu