Kedy ste naposledy na birdzi zaznamenali fórum, alebo anketu, ktorá mala hlavu a pätu? A komentovali ste alebo odpovedali na otázku z vlastného záujmu a nie z nudy? Čoho sa fórum/anketa týkali?
@hnisavica nemam zaujem ...povedal som vsetko ....birdz je len taka kokotinka na zabijanie casu ...ako kazda ina socialna siet ....na tom fb sa aspon daju urobit nejake eventy + mam tam ovela viacej ludi ktorych naozaj poznam .... o to to je lepsie ..ale inac ziadna slava
určite sa nájdu, ale nemám veľké nároky, je to fórum najmä pre ľudí od 13 do 19, takže pre mňa na birdzi majú hlavu a pätu aj diskusie o bežnom živote, o aktuálnom dianí, ktoré sa neopakujú každý deň a zaujmú ma.
ja beriem túto stránku hlavne ako zábavu, vážne veci tu ťažko riešiť.
ak si chcem serióznejšie podiskutovať alebo riešiť niečo vážnejšie, tak dám do vyhľadávača inú stránku a už asi starnem, lebo na tej stránke som skoro stále a sem idem raz za pár dní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja beriem túto stránku hlavne ako zábavu, vážne veci tu ťažko riešiť.
ak si chcem serióznejšie podiskutovať alebo riešiť niečo vážnejšie, tak dám do vyhľadávača inú stránku a už asi starnem, lebo na tej stránke som skoro stále a sem idem raz za pár dní