Zistil som, že na tomto vynovenom birdzi je vyhľadávanie fór nahovno a takisto sa mi nejako skryli diskusie, ktoré som kedysi založil ja. Nuž, musím založiť novú.
Znova v návale zúfalosti sa obraciam na vás, lebo síce ma pri tom srdce bolí, ale musím zme
nosila som Adio, Vans, Roxy...a ako zaznelo Adios sú kvalitou najlepšie, mala som dvoje a vydržali všetko, festivaly, zimu, sneh, dážď...a teraz mi ich ukradla babka a okopáva v nich záhradu, že sa dobre obúvajú a nemusí ich šnurovať ..teda vydržali všetko
nikdy nie ADIOčo si.... NIKE SB Janoski sú kvalitka a su krásne.. Aj VANSI ale mne sa vždy rozbili podla toho ake ceš kotníkove su najkvalitnejšie.. FALLEN sú tiež pecka len pre niekoho ( pózerské) Tie NIKE SB su najlepšie
Ja som mal asi troje Falleny a vždy sa mi na nich niečo dodrbalo.
- na prvých mi úplne zodralo päty zozadu a vlastne celkovo som ich vzadu zodral až po umelinu čo tam bola (dáka výstuž alebo čo ja viem čo)
- na druhých sa mi zboku odlepovala podrážka a šitie vpredu na topánke sa potrhalo
- a na tretích sa tiež šitie vpredu potrhalo (ešte som to dal aj obuvníkovi a ten to dojebal ešte viac)
(ale tak je pravda, že všetky som nosil aspoň rok/dva za skoro každého počasia, iba tie posledné vydržali rok, čo mi prišlo málo)
Takže keď som si kupoval nové, rozhodol som sa, že skúsim nejaké iné a rozhodol som sa pre éS Keano, lebo o nich písali, že majú byť nejaké superodolné. Mám ich tak dva roky a zatiaľ sa držia v pohode.
@11 musim potvrdit mne falleny vydrzali rekordne kratko
Inak som nosievala kedysi etniesi tych som mala dokopy asi 7 parov a vzdy vydrzali strasne dlho.. Uplne prve som etse doteraz mala na "vencenie"
Z tých čo som mal tak na DC sa mi zošlapala podrážka a časom sa aj praskla na krajoch tam kde sa najviac ohýba (ale nosil som ich dosť dlho a stále). Potom DVS - tie vydržali hodne dlho, viac 2 roky, festivaly aj zimy a stále ich občas nosím do náročného prostredia. Momentálne mám Etnies - po pol roku trochu chabne šitie na niektorých miestach ale podrážka je úplne v poriadku, zdá sa že sú krehkejšie ako DVS.
Pokial jazdis na skejte, nijake dlho nevydrzia. Preto som stale bez penazi...najlepsie je kupit nejake, co su presite nejak kvalitnejsie. Ale mne sa osvedcili vansy...samozrejme nie tie papuce.
@filipkoo Skús Lakai, Habitat, Ipath, Fallen, Nike Janoski, Adidas Skateboarding.. Ale lakai sú moje favority vždy mi dlho vydržali, alebo ešte Dc no .. alebo éS, začali vyrábať boty zase, takisto ani Supry niesú zlé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale finalne slovo : ADIO
- na prvých mi úplne zodralo päty zozadu a vlastne celkovo som ich vzadu zodral až po umelinu čo tam bola (dáka výstuž alebo čo ja viem čo)
- na druhých sa mi zboku odlepovala podrážka a šitie vpredu na topánke sa potrhalo
- a na tretích sa tiež šitie vpredu potrhalo (ešte som to dal aj obuvníkovi a ten to dojebal ešte viac)
(ale tak je pravda, že všetky som nosil aspoň rok/dva za skoro každého počasia, iba tie posledné vydržali rok, čo mi prišlo málo)
Takže keď som si kupoval nové, rozhodol som sa, že skúsim nejaké iné a rozhodol som sa pre éS Keano, lebo o nich písali, že majú byť nejaké superodolné. Mám ich tak dva roky a zatiaľ sa držia v pohode.
Inak som nosievala kedysi etniesi tych som mala dokopy asi 7 parov a vzdy vydrzali strasne dlho.. Uplne prve som etse doteraz mala na "vencenie"
keby tak ja mám zo slap.cz