holky kedze sa do toho niektore urcite vyznate co sledujem fotky a nechce sa mi o tom nic googlit ani nic take tak mi pls niekto napiste aky ruz si mam kupit, znacku barsjaku, moze byt drahsi ale nie zase za milion..a potrebujem nejaky cerveny a taky c
@momoglamorous nebudem ja sa do toho hovno vyznam celkom preto som sa pytala ja mam jeden cerveny NYC a ten je na hovno preto si chcem kupit daky iny ale taky co by bol uz nejaky lepsi lebo s cervenymi je to tazko
ja som len chcela podotknut, ze v kozmetike malokedy opoveda cena kvalite, hlavne v tej dekorativnej proste skor tie drahsie vyrobky ma sklamali a s lacnymi som po vacsinne zatial spokojna
mac- ruby woo...je to veľmi suchý rúž, preto veľmi veľa vydrží...pokiaľ chceš taký aby sa vôôbec neodtláčal, skús tekute ruže, čo zasychaju matne...dermacol má teraz v drogerke a vraj su dobre... @momoglamorous ja práveže mam veľmi zle skusenosti s miss sporty a essence..ale zas chvalabohu za to, že je toľko značiek a každý si nájde to svoje
to je asi dosť individuálne, lebo napríklad ja mám maybelline červený a celkom rýchlo "vsiakne" a spolužiačka je s ním spokojná a vydrží jej. A to nemusím ani piť ani jesť, aby sa mi vsiakol
mac - myth, inglot je fajn, s gosh som tiez spokojna.
najlepsie su ale podla mna konturky, napr. od essence stoja asi euro, vydrzia dlho, su matne a super vysledok. alebo potom nyx soft matte lip cream, je to nieco ako tekuty ruz ktory po chvili zmatnie.
zatial najviac onicom pre mna bol loreal - kolekcia caresse
neni to lesk, je matný..
stráášne vela vydrží a je strááášne pigmentovaný
Ale ak chceš niečo, čo ti nezlezie z pier, tak si kúp fixku.
Rúž zlezie dolu každý, dobrá fixka nie.
Napr. toto: » www.goshcosmetics.sk/produkty/pery/f...
- nevysušuje pery a drží tak silno, že ani s odličovacou vodou mi nejde dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@momoglamorous ja práveže mam veľmi zle skusenosti s miss sporty a essence..ale zas chvalabohu za to, že je toľko značiek a každý si nájde to svoje
ale na Slovensku som ich ešte nevidela
najlepsie su ale podla mna konturky, napr. od essence stoja asi euro, vydrzia dlho, su matne a super vysledok. alebo potom nyx soft matte lip cream, je to nieco ako tekuty ruz ktory po chvili zmatnie.
zatial najviac onicom pre mna bol loreal - kolekcia caresse
ale chcem skusit toto » www.muastore.co.uk/mua-luxe-velvet... vyzera, ze by to mohlo byt dobre
neni to lesk, je matný..
stráášne vela vydrží a je strááášne pigmentovaný
Ale ak chceš niečo, čo ti nezlezie z pier, tak si kúp fixku.
Rúž zlezie dolu každý, dobrá fixka nie.
Napr. toto: » www.goshcosmetics.sk/produkty/pery/f...
- nevysušuje pery a drží tak silno, že ani s odličovacou vodou mi nejde dole
ale je dosť dosť suchý tak pod neho treba balzam