nie som si isty, ale zda sa mi, ze kvantova mechanika hovori, ze uz len tym, ze nieco pozorujes, tak to ovplyvnujes a kvantova mechanika je zalozena na pravdepodobnosti takze dalej sa nedostanes
@zmrdak má na to vplyv ale ty na to neprídeš , prečo som ťa odpísal? Lebo si niekde čítal slovo kvantová mechanika a tak si sem zatrel prvú kravinu čo ťa napadla
Loto sa sklada z atomov, atom z elektronov... a preto podla kv. mechaniky a prikladu Schrödingerovej mrtvej-nemprtvej mačky sa nachadza prave tam, kde je jeho najvacsia pravdepodobnost vyskytu, teda moze byt v tom case kde ho vidime aj inde v tom istom case, a preto je vo vesmire nekonecne vela dimenzii, kde v nich zijes nekonecne vela svojich zivotov a v jednom z nich uz miliardar si
... pri obehu okolo jadra sa ten elektron nachadza... a tam kde sa nachadza je to prienik niekolkych moznych poloh podla pravdepodobnosti... teda prienik dimenzii... v ktorych elektron existuje...
@chef toto by chcelo ešte dopracovať. Ak existuje vyčísliteľná prevdepodobnosť existencie atómu na rôznych miestach v tom istom čase tak je možné predpokladať existenciu atómu na tom istom mieste v rôznych časoch a teda aj existenciu rovnakých dimenzií v rôznych časoch. Predpokladám, že 0 posledný krok je vyriešiť problém so zasielaním SMS z dimenzie t(n-x) do dimenzie t(n) a nespraviť chybu pri písaní výherných loto čísel
A dalej, posielas SMSku z tej istej dimenzie do tej istej dimenzie v roznom case, lenze ci tam ta rovnaka dimenzia bude je tiez vycislitelna pravdepodobnost, kedze v rovnakom case existuje nekonecne vela dimenzii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Loto sa sklada z atomov, atom z elektronov... a preto podla kv. mechaniky a prikladu Schrödingerovej mrtvej-nemprtvej mačky sa nachadza prave tam, kde je jeho najvacsia pravdepodobnost vyskytu, teda moze byt v tom case kde ho vidime aj inde v tom istom case, a preto je vo vesmire nekonecne vela dimenzii, kde v nich zijes nekonecne vela svojich zivotov a v jednom z nich uz miliardar si