Tak na dôkaz mojej podpory k tvojmu heroickému činu , ktorí v birdzákoch určite zapáli iskru bojovať so systémom birdzu si idem dať cigu na balkon a spať. (ach)
Ďakujeme , že si sa za nás obetoval . Postavíme ti tu pomyselný pomníček.
Kedysi dávno tu bola jena používateľka (nejaká Barbinka, alebo niečo také ), ktorá svoj teatrálny odchod oznámila tým, že pridala fórum v ktorom všetkým vynadala a zverejnila tam svoje heslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale zlaticko, nie ze by nas to nezaujimalo... ale nezaujima.
boze moj, toto proste sa nemoze stat. nemozes odist !!!
admini by sa fakt mali zamysliet, ked takyto uzivatelia odchadzaju
boh s tebou
takáto pseudopozornosťvzbudzujúca pózička tu ešte nebola.
Ďakujeme , že si sa za nás obetoval . Postavíme ti tu pomyselný pomníček.
nepochopil si, ako som to myslela... jasné, že bolo... a nie iba raz.
ja som tým myslela, že tento nick je jeden z nekonečna ďalších toho istého človeka bez života, čo tu robí bordel, a týmto spôsobom to ešte neskúšal.
brat môj, tvoje slová tu na birdzi Bohužiaľ nikto nevysliší, budeš akurátne čeliť výsmechu, urážkam, tvoja osoba bude dehonestovaná ...
birdz ovláda Zlo, ktoré ničí duše mladých ľudí, svojím postojom k problémom sa stavia absolutne nezodpovedne a ironicky..
filip
myslím, že to bolo zaujímavejšie, ako toto
Birdz stratil jediného z najobľúbenejších Birdzákov...
...to je boží trest, lebo sme zlí...
...všetci používatelia Birdzu budú odteraz chodiť v čiernom a rozjímať o tom, prečo si odišiel !
ešte aj admini
to je tak hrozné, vráť sa ! :´(
....a teraz seriózne, myslíš si že nás to zaujíma ? jeden troll preč, to je pre nás len lepšie
samá irónia, pseudovtipné komentáre, a @sacrifice palcujúci tobjeho
dnes je to akési viac koncentrované
a trosku konexie.
este ked tu bol mayo a tomas bol aktivnejsi a komunikativnejsi
ale dost zvlastne ze sa tu nedaju zrusit konta asi jedina stranka na ktorej to nejde
dúfam, že si robíš srandu.