hlavne, že ty sa vyznáš lebo elektronika sú len káble, všakže.
proste je rozdiel, keď je produkt - hoc aj rovnaký model, vyrobený pre slovenský a trebárs nemecký trh. to nie je myšlienka z mojej hlavy... to je fakt od človeka, čo funguje na svk, v rakúsku, aj v nemecku a dokáže to porovnať.
@sturmer mal by si tuto @luc.ka /e zmensit davky ... Trepe dve na tri ...
Urcite lebo naprikad samsung telky co sa vyrabaju u nas tak v rakusku budu kvalitnejsie ako napr tu ze? Tebe jebe dievca vypni to a chod spat suciastky mas vsade rovnake
@20 tiez si myslim. navyse sa mi paci, ze pri posielani maju baliky dost dobre zabalene narozdiel od inych eshopov a tiez s reklamaciami vacsinou nie je ziaden problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
odpoveď je ebay.
@filipkoo Však heureka je len pomôcka.
jedine keby mali nejakú pobočku v mojom meste a keby sa niečo pokazilo mohla by som to ísť rýchlo reklamovať
hlavne, že ty sa vyznáš lebo elektronika sú len káble, všakže.
proste je rozdiel, keď je produkt - hoc aj rovnaký model, vyrobený pre slovenský a trebárs nemecký trh. to nie je myšlienka z mojej hlavy... to je fakt od človeka, čo funguje na svk, v rakúsku, aj v nemecku a dokáže to porovnať.
Urcite lebo naprikad samsung telky co sa vyrabaju u nas tak v rakusku budu kvalitnejsie ako napr tu ze? Tebe jebe dievca vypni to a chod spat suciastky mas vsade rovnake
nula skúseností = nula argumentov
gn.