Zaujímalo by ma, že či sa oplatí si kúpiť nejaké lacné panvice z Tedi alebo Pepca alebo radšej drahšie ako sú Tefal a podobné. Máte nejaké skúsenosti s tými lacnejšími ? Nezhoria alebo jedlo sa neprilepí, tak že to drží na panvici ako betón
Doma sme mali jednu lacnú palacinkárku, jej povrch sa po pár použitiach zoškrabal, palacinky sa na ňu lepili aj s olejom. Postupom času tak zvláštne vypukla zo spodu. Otras. Otec nedávno kúpil od tefalu novú a aj s mamou sa z nej veľmi tešia. Mojim rodičom robí kuchynské náčinie takú radosť
Jeden hrniec z Pepca tragédia, ten sa musel jedine vyhodiť. Panvicu mám odtiaľ a je super. Stála 9€, za čo v podstate kúpiš aj tefalové v akcii, alebo iné celkom v pohode. Pri panviciach sa riadim cenou.
Určite drahšie, mali sme nejaké hrnce a panvice z Lidla a teda moc to nevydržalo, začal sa z toho zlupovať ten teflón či čo to bolo a zostávalo to aj v jedle a tiež jedna tá panvica sa tak divno vydula. Kupovala som naposledy panvice Tefal a zatial sú fajn, ešte potrebujem dokúpiť hrnce a tak... Inak dosť záleží aj na tom, ako chce človek variť, ako často a tak, aké jedlá a podla toho aj investovať do týchto vecí, či sa oplatí kupovať drahšie alebo lacnejšie, lebo sa dajú kúpiť aj riadne drahé kvalitné hrnce, čo som pozerala a to je možno už pre nejakého profi kuchára, že sa mu to oplatí. Inak Tefal je ešte taká pomerne lacnejšia značka z tých kvalitnejších, potom je napr. Tescoma, tá je už trošku drahšia, neviem, či aj kvalitnejšia, možno hej, nevyznám sa v tom velmi a je aj kopu iných značiek, ale ten Tefal myslím, že spraví celkom službu.
@thunderstorm@3 presne to isté si myslím aj ja, že by som tam nekupovala niečo, čo má prísť do kontaktu a potravinami, raz som tam pozerala misku pre mačku, no keď som zacítila ten "ropný" smrad z nej, hneď som si to rozmyslela a to nebola jediná vec, čo tam tak hnusne chemicky všelijak smrdela, keď som tam chytala ešte tie poličky do sprchy, tak mi zostal taký hnusný kovový smrad na prstoch
@ladydoga@5 no humáč, veď to je v podstate kamenný aliexpres.. a ľudia tam nakupujú oblečenie pre malé deti a cumle a flašky a deky.. sa divím, že im to ešte nezavreli.
jeden by si myslel, že tam nikto príčetný nemôže ísť nakupovať a tu ľudia doknca na to stoja rady
Na intraku som mal panvicu z Tesca za nejaké 3 euricka. Aká bola lacná, taká bola vzácna
Teraz mám nejakú z lidla, má hrubšie dno, teflón sa neodlupuje - za mna v pohode.
ja uz len tefal alebo tescoma budem kupovat co sa tyka panvic, sice je to drahsie ale ta kvalita je neporovnatelna.
panvice z ikei tiez nie, tam su dobre jedine hrnce.
Je dobre mat jednu lacnejsiu panvicu ale zase nie tu za 3E XD. Kameninove su dobra vec. A tiez nerezove ale pokial nevis varit alebo pocas varenia robis dalsie 3 veci a pripecies nerezovu tak mas co robit to vycistit XD
Ak chceš kvalitné oceľové, resp. zo sheet metal, tie budú drahé.
Ak chceš lacné oceľové, resp. zo sheet metal, tie budú šmejdy.
Ak chceš kvalitné a lacné, a si ochotný im venovať trochu údržbovej starostlivosti, tak si zožeň z liateho železa (cast iron).
Hocijaká HRDZAVEJÚCA oceľ bez AKEJKOĽVEK úpravy, ľanový olej a idzeš! To vydrží nafurt. Keď to dojebeš, tak to zoškrabeš čističom na rúru, opolymerizuješ znova a všetko je ako nové. Všetky tie teflóny a kameniny sú nakokot, ja by som to ZA-KÁ-ZAL.
Tak u nás máme indukčné varné dosky všade, tak hocijaké lacné panvice a hrnce by to nepodporovali a nefungovali by. Väčšinou aj všetky hrnce a panvice na indukciu sú kvalitné, nestalo sa ešte nič také, že by sa odlupovali alebo niečo sa z nich odtrhlo, okrem uší na hrnci málokedy..
A inak na tom Tefali vám aj v strede svieti ten červený krúžok, ktorý by mal signalizovať optimálnu teplotu na pečenie? Lebo mne sa zdá, že to nefinguje a to máme veľa Tefalov a kedysi to reklamovali, že by to malo svietiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nešetrila by som na týchto veciach, veď normálne kvalitné produkty sa dajú kúpiť už od 20-30€ a vydržia ti roky.
jeden by si myslel, že tam nikto príčetný nemôže ísť nakupovať a tu ľudia doknca na to stoja rady
radšej overenú kvalitnu značku, na tomto by som nešetrila úplne
Rovnako som nespokojná aj s hrncami z ikey, v pepco a podobných obchodoch dom v živote nenakupovala hnusia sa mi, neviem pre čo
Teraz mám nejakú z lidla, má hrubšie dno, teflón sa neodlupuje - za mna v pohode.
panvice z ikei tiez nie, tam su dobre jedine hrnce.
Ak chceš lacné oceľové, resp. zo sheet metal, tie budú šmejdy.
Ak chceš kvalitné a lacné, a si ochotný im venovať trochu údržbovej starostlivosti, tak si zožeň z liateho železa (cast iron).
A inak na tom Tefali vám aj v strede svieti ten červený krúžok, ktorý by mal signalizovať optimálnu teplotu na pečenie? Lebo mne sa zdá, že to nefinguje a to máme veľa Tefalov a kedysi to reklamovali, že by to malo svietiť.