S priateľmi ideme na RHCP do Prahy a chceme tam aj na pár dní ostať. Môžete mi poradiť nejaké slušné a overené ubytovne/hotelíky za lacný peniažťok ? Najlepšie blízko metra či autobusu. Ď
len neviem, či to odporučiť. mali sme byť najprv inde, na lepšej pozícii, ale zrazu nebolo miesto, lebo majiteľ namiesto rozumného rezervačného systému robí to, že ak niekto príde a nie je miesto, pošle ho do jedného zo zvyšných 7 ubytovní, ktoré vlastní. tak sme skončili tu a mohli sme byť radi, že máme kde byť. ale dávam ti to sem ako poslednú možnosť, zas nebolo tam zle
Viac menej čistý komunizmus, ale na to prespanie a tú cenu to v pohode stačí. I keď je to už asi 4 roky, čo som tam bol, tak sa to hádam zmenilo. Zastávka električky na pár metrov.
@chevro ja už chcem overené ubytovne , nerada sa ubytovávam na slepo kedže tie fotky, čo dávajú na svoje stránky sú niekedy úplne mimo od reálneho stavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som bol pred rokom tu:
» www.hostelsclub.com/hostel-sk-18809...
len neviem, či to odporučiť. mali sme byť najprv inde, na lepšej pozícii, ale zrazu nebolo miesto, lebo majiteľ namiesto rozumného rezervačného systému robí to, že ak niekto príde a nie je miesto, pošle ho do jedného zo zvyšných 7 ubytovní, ktoré vlastní. tak sme skončili tu a mohli sme byť radi, že máme kde byť. ale dávam ti to sem ako poslednú možnosť, zas nebolo tam zle
Tak pre pochopenie : Blízko autobusovej zastávky či stanice metra
Viac menej čistý komunizmus, ale na to prespanie a tú cenu to v pohode stačí. I keď je to už asi 4 roky, čo som tam bol, tak sa to hádam zmenilo. Zastávka električky na pár metrov.
» www.ubytovna-praha-konevova.cz/...
Ak nevadia sprchy na chodbe, tak tiež sa tam dá prespať. Električka kúsok pred budovou.
a za tú cenu je to tam fakt špičkové!!!
» www.ubytovanievmeste.sk/...