mrte dobree .... uplny davac ...cem ist do PD ho ist pozreť medzi moje oblubené patrý nahrávka -monterky Poznam jeho výroky uplne naspameť Najlepsie je Meliško Uško ... už som otom zakladal diskusiu
@wardog som rád ze ho tu niekdo iný spomenul okrem mna Lebo zacnem jebať potej rúre celý birdz bude hore pičov !!!
a jeden raper (funny raper) hafner spravil track z meliškom tu je
Systém ankiet na BIRDZ funguje spôsobom: tvoj hlas a následne komentár. Ak pridáš do ľubovolnej ankety najskôr komentár a až potom hlas už nemôžeš zahlasovať za žiadnu možnosť.
Vieme o tom a chceme tento problém odstrániť v blízkej budúcnosti tak, aby bolo možné v ankete hlasovať aj po pridaní komentáru ako prvého v poradí.
je to král proste aj ja chcem taky byt v takom veku ja som na tych nahravkach zavisli vcera sa mi o nom dokonca snivalo kazdy vecer ho pocuvam na dobru noc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@wardog som rád ze ho tu niekdo iný spomenul okrem mna Lebo zacnem jebať potej rúre celý birdz bude hore pičov !!!
a jeden raper (funny raper) hafner spravil track z meliškom tu je
Systém ankiet na BIRDZ funguje spôsobom: tvoj hlas a následne komentár. Ak pridáš do ľubovolnej ankety najskôr komentár a až potom hlas už nemôžeš zahlasovať za žiadnu možnosť.
Vieme o tom a chceme tento problém odstrániť v blízkej budúcnosti tak, aby bolo možné v ankete hlasovať aj po pridaní komentáru ako prvého v poradí.