@acvd43xa7w jaaaaaj, kua už teraz som ľahká...a čo keď ešte viac schudnem to už budem potom priesvitná tak ale do svadby stihnem ešte minimálne 5 verím tomu
@anniedecadence tak to aby si si dala na vecer jedno alebo najlepsie 10 kolecok okolo domu/cinziaku a schudnes na 45 a budes lahka , a mozno este lahsia
@tomina to je napriklad nadrbana pubertiačka ktora si to rozda s neznamym chalanom, vacsinou starsim a farebnym na toalete na disko alebo k nemu zajde domov!!! ani nevie ako sa vola a zrazu je tehotna to je napriklad lahka zena... alebo potom je to krajsi vyraz pre ku*vu
1.lahke zeny su bud nymfomanky ktore to verejne netaja a vzdy si sex dopraju aj ked je vyber obmedzeny
2.su aj tie ktore svoje slabe spolocenske a financne postavenie dobiehaju sexim cimuz chuti akebo nie
3.prostitutka sa netaji ba dokonca esteticke prednosti a ine kvality tela vystavuje aby boli lahsie predajne
4.kurva je povaha ked sa rozbijaju cudzie vztahy pomocou sexu,ziskava si taktiez vyhody sexom a hlavne strieda partnerov kvoli vyhodam ktoreju cakaju, sex praveze velmi nepovazuje pre seba za dolezity iba ako prostriedok
5. Zdrava zena co ma rada sex si zariadi zivot tak aby bolo vsetko po tichu v poriadku,ked jej sex nestaci partnera neodhodi iba si najde secuakneho kamosa. Pripadne ked nema partnera si sookojne sexualne uziva bez toho ze by vyrila vodu-hlavne sniekym normalny .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Žena (baba) čo dá každému, kdekoľvek, kedykoľvek. Časté striedanie partnerov, či skôr milencov. Láska pre ňu znamená iba mať sex. Takže asi tak...
ale k téme ľahká ženská je podľa mňa tá ktorá to robí za peniaze a nie baba čo má rada sex.....
ja len ze, ked spoznas zensku, nemas ani len potuchy, kolko muzov mala pred tebou
si. vies...ono to az po svadbe mozes. a za cely zivot len jedneho..chapes?
@21-25
do svadby ajajaj daleko
A tu máme hneď hlúpe názory, keď chlap pojebe 6 žien tak je frajer, keď ženu pojebe 6 chlapov,už je kurva...
Neviem,ak má žena rada sex a nemá stáleho partnera,tak to z nej ešte nerobí ľahkú,že sa s niekým občas vyspí-poprípade spáva s kamarátom.
Ale ak má žena stáleho partnera a aj napriek tomu spáva s inými,to už by som ju mierne označila za ľahkú.
Ale za úplne ľahkú by som ju označila len ak za to berie peniaze.
» pokec.azet.sk/klaudiqaaa...
» www.facebook.com/Klaudiqaaa...
» www.birdz.sk/webka/klaudiqaa...
2.su aj tie ktore svoje slabe spolocenske a financne postavenie dobiehaju sexim cimuz chuti akebo nie
3.prostitutka sa netaji ba dokonca esteticke prednosti a ine kvality tela vystavuje aby boli lahsie predajne
4.kurva je povaha ked sa rozbijaju cudzie vztahy pomocou sexu,ziskava si taktiez vyhody sexom a hlavne strieda partnerov kvoli vyhodam ktoreju cakaju, sex praveze velmi nepovazuje pre seba za dolezity iba ako prostriedok
5. Zdrava zena co ma rada sex si zariadi zivot tak aby bolo vsetko po tichu v poriadku,ked jej sex nestaci partnera neodhodi iba si najde secuakneho kamosa. Pripadne ked nema partnera si sookojne sexualne uziva bez toho ze by vyrila vodu-hlavne sniekym normalny .