@feelagain vidíš že by som niekde spomínal tie dve mená? Vajčák si to posral sám ked silou mocou chcel pretlačiť tú akože "nezavaznú"dohodu aj ked 90% poslancov bolo proti,ked je tak nezávazná ako furt omiela tak nevidím zmysel v tom ju podpisovat
@hetfield lol, to je velmi inteligentne vysmievat sa z jeho priezviska
a vzhladom na to, ze to pomahal navrhovat on, tak sa mu ani necudujem, ze za tym stal. navyse, ked uz 90 percent poslancov bolo proti, on tam chcel ist a predlozit OSN nase pripomienky a rokovat o zmenach - Danko a spol. tam zacali vykrikovat, ze nikto do Marakesu nepojde.
@feelagain snád nejsi tak naivná že si myslíš že kvoli nejakemu bezvýznamnému Slovensku budu prepisovať už hotovú medzinárodnú dohodu never všetkému čo hovoria politici
@feelagain no ale pockat, oni nechceli, aby tam isiel kvoli tomu, ze prd makovy, ze rokovat podmienky, ale udajne (pisem udajne, lebo nie som tam a neviem ako je to na 100%, ale toto som pocula aj od inych ludi, nielen SMER, SNS a spol.) sa dohoda nepodpisuje, ale automaticky, pokial si pritomni, tak s nou suhlasis.
akoze on bol asi najnormalnejsi z tej zberby, ale ked si minister SR, tak si minister SR a mas konat v zaujme SR a zodpovedas sa premierovi (a je jedno, co za debila to je) a ked chces byt v prvom rade diplomat a nie minister, tak potom sa tak zariad. no tak si vybral a sa tak zariadil.
@hetfield ok, daj mi dokazy a budem verit tebe @kakafonicka o Tom neviem, ale ono posluchat premiera mi pride ako blbost, v prvom rade mas robit podla vlastneho svedomia - aj bugar sa tvaril, ze ide do koalicie pre dobro Slovenska a pozri ako to dopadlo.
@feelagain no pozri sa ministri sa zodpovedaju premierovi a premier (a vlada ako celok) parlamentu, tak ked ti vacsina v parlamente povie, ze nie, tak nie ty asi tiez nerobis v robote napriek sefovi podla vlastneho svedomia a vedomia maju pracovat poslanci a aj to je u nas v 99% scifi
bugar sa tvaril, ale neveril mu to nikto a kto hej, tak je naivnejsi ako ja a to je uz potom ozaj uz co povedat
Mal som ho ako ministra rád, ale aj zmluva s Vatikánom bola blbosť a doplácame na ňu je my, pretože nás to jediných donútili podpísať.
Takže dobre urobil, že odstúpil.
@hetfield pri medzinárodných zmluvách a paktoch to tak chodí, že každý ma nejaké pripomienky, to nemôže byť argument na to aby sa to predsa vôbec neriešilo
@kakofonicka@13 strašne by ma zaujímal nejaký zdroj k tomu, že v tomto prípade malo platiť účasť = súhlas. Posledne, čo som počúval Pellegriniho, sám povedal, že z analýzy, ktorú k tomu chcel, vzišlo, že tam takáto závislosť nie je. Tak že či sa niekomu podarilo oklamať jeho, alebo sa tu darí takémuto hoaxu.
@nicmanenapada ako som napisala, neviem, ako to je na 100%, pocula som o tom hovorit viac ludi, pravdupovediac ja sa momentalne zaujimam o uplne ine ine politicke dianie a myslim si, ze slovensko je v takych srackach, kym tu budu tito, ze do najblizsich volieb fakt nemam zaujem o diani tu u nas nejako vela vediet.
A Lajčák je blbec, doteraz mu nevadilo xy káuz, špinavé peniaze smeru mu boli dobré, usmieval sa a mával pri vražde Jana Kuciaka, unose toho Vietnamca, robení hanby štátu od toho negramotneho kapitána a teraz, keď má možnosť sa odpratať do OSN to hra na zasadoveho a chrumkavého aby si napravil image? Dovidenia, nebude chýbať.
@sugy1 inak presne toto!! ja som ho mala celkom rada kedysi dávno, ale keď sa zapredal, tak sa zapredal a smolka, chýbať mi tým pádom nebude.
však oni sú aj tak všetci bábky, tak nech je tam kľudne aj tá najväčšia bábka Hranolček, aj tak si všetci už o celej V4 myslia, že sme jebnutí. ešte možno Poľsko najmenej.
hovorím, ja už iba čakám na parlamentné voľby. a keď zase vyhrajú títo zlodeji, tak sa zbalím a neviem ešte síce kam pôjdem, ale tu určite ostať nebudem chcieť. dovtedy radšej nechcem už nič ani vedieť, len cez Sama Marca, lebo on tomu dá aspoň takú smutno-smiešnu pachuť. inak by to bolo iba smutné.
Keby sa celý Smer nerúcal, tak žiadna demisia nie je a naďalej sa usmieva z "chránime Slovensko" billboardov, takto len zistil, že bude pre jeho kariéru lepšie, keď sa zdekuje.
@lenuska175 pripomienky mať možeš ale nie v den podpisu,to sa malo riešiť ovela skor a Lajčák ako jeden z tvorcov toho dokumentu to musel velmi dobre vedieť čiže rozprávky o tom ako tam on príde a bude mať nejaké pripomienky a oni to hned prepíšu lebo nejaké bezvýznamné 5,5 milionove Slovensko to tak chce može rozprávať akurat svojmu fanklubu
O jednu krysu menej. Vsetky krysy postupne utekaju z potapajucej sa lode. Uz Ficovi, Dankovi nikto nedoveruje, aj ich vlastni idu proti nim. Premier povedal, ze by bol rad, ak by Lajcak nepodal demisiu, Fico a spol. maju na to opacny nazor, radi by chceli obsadit jeho post a mat pokoj na stare kolena.
Pre mňa 1 z naj ministrov v histórii SR s medzinárodnými zásluhami. On inak nikdy ani smerák nebol, len ho podporovali, lebo výnimočne aspoň raz v živote dokázali rozoznať naslovovzatého odborníka Práve preto toľko vydržal vo vláde, bo sa snažil hasiť, čo sa dá. A aj teraz sa zachoval správne. Možno kusa neskoro, ale predsa, to o sebe 99 % politikov nedokáže povedať.
Btw načo je OSN? Zbytočná papierová organizácia ktorá sa hrá, že má nejakú legitimitu
@antifunebracka toto presne napadlo aj mna, keď som správy pozeral. celkom isto si myslím že vláda sa tak či tak zanedlho definitívne (ako za trest niečo) rozpadne
@antifunebracka a nevadí ti že chce za každú cenu pretlačiť dokument v ktorom sa okrem iného píše že migrácia je ludské právo čiže v podstate pripravuje pôdu pre systematický presun obyvatelstva napr z Afriky do Europy,pokial viem tvoje názory su skor opačné
a ked sa pýtaš načo je OSN tak Lajčák si svoju karieru budoval hlavne cez OSN,bol vyslanec OSN pre Bosnu aj predseda zasadnutia valneho zhromaždenia OSN. Je to karierny diplomat ktorý študoval diplomaciu v Moskve tam pustili len správnych a preverených komunistov.
@hetfield Priznám sa, že nepoznám podrobnosti toho dokumentu. Ani to, či bol komunista. Viem len, že také výsledky v diplomacii, ako mal on, nemal v tomto štáte nik iný, ani Kukan. OSN ale je zbytočné, bo reálne nemá žiadnu moc, je to len byrokratická organizácia, o ktorej nik poriadne nevie, na čo slúži... a ešte k tomu s antisemitskými tendenciami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a vzhladom na to, ze to pomahal navrhovat on, tak sa mu ani necudujem, ze za tym stal. navyse, ked uz 90 percent poslancov bolo proti, on tam chcel ist a predlozit OSN nase pripomienky a rokovat o zmenach - Danko a spol. tam zacali vykrikovat, ze nikto do Marakesu nepojde.
akoze on bol asi najnormalnejsi z tej zberby, ale ked si minister SR, tak si minister SR a mas konat v zaujme SR a zodpovedas sa premierovi (a je jedno, co za debila to je) a ked chces byt v prvom rade diplomat a nie minister, tak potom sa tak zariad. no tak si vybral a sa tak zariadil.
@kakafonicka o Tom neviem, ale ono posluchat premiera mi pride ako blbost, v prvom rade mas robit podla vlastneho svedomia - aj bugar sa tvaril, ze ide do koalicie pre dobro Slovenska a pozri ako to dopadlo.
bugar sa tvaril, ale neveril mu to nikto a kto hej, tak je naivnejsi ako ja a to je uz potom ozaj uz co povedat
Takže dobre urobil, že odstúpil.
A Lajčák je blbec, doteraz mu nevadilo xy káuz, špinavé peniaze smeru mu boli dobré, usmieval sa a mával pri vražde Jana Kuciaka, unose toho Vietnamca, robení hanby štátu od toho negramotneho kapitána a teraz, keď má možnosť sa odpratať do OSN to hra na zasadoveho a chrumkavého aby si napravil image? Dovidenia, nebude chýbať.
však oni sú aj tak všetci bábky, tak nech je tam kľudne aj tá najväčšia bábka Hranolček, aj tak si všetci už o celej V4 myslia, že sme jebnutí. ešte možno Poľsko najmenej.
hovorím, ja už iba čakám na parlamentné voľby. a keď zase vyhrajú títo zlodeji, tak sa zbalím a neviem ešte síce kam pôjdem, ale tu určite ostať nebudem chcieť. dovtedy radšej nechcem už nič ani vedieť, len cez Sama Marca, lebo on tomu dá aspoň takú smutno-smiešnu pachuť. inak by to bolo iba smutné.
Btw načo je OSN? Zbytočná papierová organizácia ktorá sa hrá, že má nejakú legitimitu