This song is for you mama. Mama! Tu cię mam, tu cię mam Techno amfa amfa techno. x4 Feta feta feta! Feta jak tandeta. x2 Tu cię mam, tu cię mam Techno amfa amfa techno. x4 Mama! Feta feta feta! Feta jak tandeta. x4 Tu cię mam, tu cię mam Techno amfa amfa techno. x4 (Feta feta feta feta) Gdzie jest kurwa moja feta?! Fet fet fet fet Feta feta feta! Feta jak tandeta. x4
už nie, alebo teraz nie ale až sa mi podarí vyštudovať farmáciu tak potom si budem fujazdiť na kvalitných psychodysleptikách, ópiatoch, euforikách a rôznych iných omamných a psychotropných látkok
Nelakaju ma kvoli feajerine alebo ták alw vyskušať za to nič nedaš ale drogovať nechcem....ale teraz by sa to hodilo ked si mysli, a rozmyslam naco je zivot...no som v depkach
@lesush spametaj sa dievca co rozpravas to neni svinstvo ale to co daních ludí drží pri živote a feťákov by si najradšej pozabíjala? to skor oni teba oni na to maju psychiku hahaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Nieco ako alkohol. Pozitok - utratene peniaze a opica.
To iste s cigaretami aj trávou.
všetkého veľa škodí. no drôg aj málo
neobhajujem ich ale prirodzena ludska zvedavost sa nezaprie ked na to pride.
: o )
ani sa tam nikdy nenecham dostat,ale bolo to aj na njeco dobre-ak by som nebol padol na dno nikdy by som nezistil ake je to svinstvo...
LOL?
mám pocit, že ľudia si pod pojmom drogy hneď predstavujú trávu...a čo tak heroín pervitín lsd atď?