Som bol v jednej reštike na pizzu a tam som našiel leták autíčka na prenájom a medzi nimi aj Lamborghini Galardo a samozrejme aj iné že ak snívate o jazde na takomto autíčku či by ste si splnili sen alebo sa vám zdá 12000 na deň privela
Myslim ze aj taka SKODA Octavia 1.8 Turbo 20 V je dost fajn kanon. Uz sa sice nevyraba ale je to fakt ze delo mal som moznost skusit brutalne auto. Alebo Octavia RS to je tiez dobre zihadlo za milion korun auto jak hrom
Ja som daval 80 ale v meste na Panonskej v Petrzalke a mal som co robit. Najvacsia rit bola ked som zastavil na cervenej a fotrikovia na Fabkach 1.2 na mna kukali ze coooo odkial taky zasran ma take faro proste parada pocit, aj ked bola len pozicana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
KiTty si rovno take kupi!
ja by som strasne chcel Audi R8 - brutal auticko, uplna krasa, tomu sa hovori auto
@9 ...nebuď povrchná dôležité je čo je v ňom 382kW také srdiečko
@4 To si este pamatas ze som ta nazvala kvetinacom? No ved ci jasne,kto by si nepamatal mna a veci so mnou suvisiace?!
uz chapem
Ci pockat,minule bola hadka..zevraj daky arabsky debilcek ma drahsie
mno ja som sa viezla v poršátku, dosť dobré to bolo, také fakt krásne auto, a drevené vnutri, aj zo sklapacov strechov, ale nešli sme rychlo...
ex mal zavodne porshe ale do toho ma nevzal bo malo len jedno sedadlo.
inač byvam na orave takze to berte s rezervou
takže je to na mojich linkách @http ://www.birdz.sk/webka/501/linky/
...ked to budete v budúcnosti hľadať tak to skôr nájdete