Ahojte, chceli by sme si s kamarátom zahrať minecraft cez LAN, lenže neide. Keď jeden vytvorí LAN server tak tomu druhému ho najde ale nepripojí sa. A to nie len v minecrafte ale vo všetkých hrách ktoré sme skúšali. Neviete poradiť ako odstrániť tento pro
však ja som tiež nad tým uvažoval ale jemu sa nedá pripojiť na internet, nevem prečo.... však ale sme pripojený k sebe cez kábel... to nestačí ... je nutné aby obaja boli pripojený na internet???
P.S : možno si budete myslieť že som sprostý, ale ne som len sa v tom nevýznám
ma ten tvoj sused ci kto to dopice je dve sietovky v PC ? lebo ak nie a chce aby mu zaroven siel net aj vasa siet tak potrebuje dalsiu sietovu kartu do PC pretoze na jednej dostane IP od providera + ostatne nastavenie internetu,, a tu druhu kartu na vasu lokalnu siet ... mal som to iste urobene zo susedom preto viem dieru ste vrtali medzi bytmi ten panel tou velkou priklepovou vrtackou na panel ako sa to riesilo u nas ? zo susedom sme mali izby tak ze boli oddelene tym hrubym nosnym panelom okna sme mali vedla seba ... rodicia v tej dobe ani nepretestovali dokonca zohnali vhodnu vrtacku
sieťový adaptér je to isté jak sieťová karta??? ... fakt sa v tom nevyznám tak sorry za blbé otázky ...... lebo jak hej tak potom má 2 ..... ale asi to neni to isté že? my sme nič búrať nemuseli..... mi sme v jednej izbe ta také veci neriešime
ten co zaklada server nech si vypne firewall ak nezabere vypnite si ho obaja... internet nepotrebujete ani jeden ked ste prepojeny kablom
a ak vidis server a len sa nemozes pripojit tak to vobec nevyriesi hamachi... mimochodom hamachi ti pojde iba ak si pripojeny cez net takze moja rada znie: vypnite si firewall a uisti sa ze je vypnuty lebo kamarat vypol firewall co mal nainstalovany ESET a stale mu bezal Windowsacky a sme mohli hadat ze preco to furt neide
tak vypol som na oboch firewolly, pre istotu aj vypol avast , vytvoril si vlastnu domacu siet..... ale aj tak vždy píše že sa nedá pripojiť ..... joooj
mne robil take unreal, ja som mal orig kupeny a zaregistrovany a bratranec s kamosom stiahnute, oni ma videli na LAN.ke, ale nemohli sa pripojit, musel jeden z nich vytvorit a ja sa pripojit k nim, inak sme si nezahrali.. divne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
P.S : možno si budete myslieť že som sprostý, ale ne som len sa v tom nevýznám
ma ten tvoj sused ci kto to dopice je dve sietovky v PC ? lebo ak nie a chce aby mu zaroven siel net aj vasa siet tak potrebuje dalsiu sietovu kartu do PC pretoze na jednej dostane IP od providera + ostatne nastavenie internetu,, a tu druhu kartu na vasu lokalnu siet ... mal som to iste urobene zo susedom preto viem dieru ste vrtali medzi bytmi ten panel tou velkou priklepovou vrtackou na panel ako sa to riesilo u nas ? zo susedom sme mali izby tak ze boli oddelene tym hrubym nosnym panelom okna sme mali vedla seba ... rodicia v tej dobe ani nepretestovali dokonca zohnali vhodnu vrtacku
a ak vidis server a len sa nemozes pripojit tak to vobec nevyriesi hamachi... mimochodom hamachi ti pojde iba ak si pripojeny cez net takze moja rada znie: vypnite si firewall a uisti sa ze je vypnuty lebo kamarat vypol firewall co mal nainstalovany ESET a stale mu bezal Windowsacky a sme mohli hadat ze preco to furt neide