Obdivujem ju kvôli jej hlasu a štýlu. Ale kvôli novému albumu by som o ňu určite ani nezakopol. Ten falošný afektovaný falzet, ozveny a viachlasy sú hrozné.
je divná a tá jej divnosť sa mi páči.. jej skladby sú úplne také..zjednej strany tam vidieť to moderné ale vyžaruje z tamaď aj taká atmosféra 50tych rokov...vintage stýl... a to ma na nej hlavne zaujalo a jej skladby sú úplne super
@ps102 opäť raz niekto prečítal nadpis článku na topkách s citovaním úplne vytrhnutým z kontextu ... ľudia si najľahšie zapamätajú o niekom len to najhoršie, stále..
@surikatka Neviem čo si domýšľaš .Tu nejde o to že "zapamätať si to najhoršie". Ja ju ozaj vôbec nepoznám a toto je jediná vec čo som počul v súvislosti s ňou. Keď o niekom viem len jednu vec tak je jasné že iné si pamätať nemôžem
Má perfektný hlas. Obdivujem ju z dôvodu že sa presadila pritom netvorí komerčnú hubu (pochybujem že "speváčky ako A. Grande a pod. ovečky by to dokázali...). Ide si svoj štýl svojou cestou a má v pi*i celú komerciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
má zopár veľmi atmosférických songov a asociuje sa mi s jednou osobou ktorú mám veľmi rád
...