Rok 2006. Vtedy som ho stretla. A odvtedy spolu držíme ako súrodenci. Rozumiem si s ním viac ako s podaktorými babami. Stál pri mne aj v tých najťažších chvíľach keď som pomocou neho zistila že moja naj kamoška je len hnusná sviňa a pod. Ísť von bez neho
inak vseobecne dievcata a chalani beru cely tento problem inak, skoro kazdy chalan vratane mna by dokazal mat nieco viac s kamaratkou (ja sam verim tomu, ze ak existuje normalna laska, tak moze vzniknut len z kamaratstva, vtedy sa ludia poznaju uz nejaku dobu), ale naopak malo dievcat by dokazalo mat nieco viac s kamaratom (obvykla vyhovorka - nechcem ta stratit... alebo kamarat je kamarat z isteho dovodu...)...cize nehovorim ti, ze to bude fungovat, ale ze mas vyssiu sancu ako keby to bolo s vami naopak
AK rieši neako vac aj iné baby tak asi nie, ak nerieši a je väčšinu času iba s tebou tak asi chce byť s tebou teda............... do bodiek si domysli zvyšok vety
Takto ti poviem. Ked sa clovek zamiluje do najlepsieho kamarata a je to ako keby jeho brat. Ja ak by som bola do neho zamilovana mu to nepoviem. Kamaratka prezivala to iste. Jedneho dna mu to povedala. A on povedal,ze snou nechce chodit lebo ju bere ako sestru. Od tej doby sa spolu nebavia. Proste je to risk. Ak mu to povies moze ta odmietnut a bud sa tvarit,ze sa nic nestalo alebo sa spolu prestanete bavit. Alebo ked mu to povies mozno to je obojstranne. Proste treba to skusit. Za skusenie nic nedas. Prajem vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ále si ma vystrasila tvojim forom,hlavne tym zaciatkom :/
inac mala by si mu to dat najavo,bude z toho prekvapeny,ale tak prezijes pekny vztah
(potom ma mozes prist zabit ak sa pokazi nieco)
11 - 6 = 5
stretla si ho na pieskovisku?
inak vseobecne dievcata a chalani beru cely tento problem inak, skoro kazdy chalan vratane mna by dokazal mat nieco viac s kamaratkou (ja sam verim tomu, ze ak existuje normalna laska, tak moze vzniknut len z kamaratstva, vtedy sa ludia poznaju uz nejaku dobu), ale naopak malo dievcat by dokazalo mat nieco viac s kamaratom (obvykla vyhovorka - nechcem ta stratit... alebo kamarat je kamarat z isteho dovodu...)...cize nehovorim ti, ze to bude fungovat, ale ze mas vyssiu sancu ako keby to bolo s vami naopak
obleč si sexy kvádro a začni ho provokovať, hneď uvidíš či ťa chce...
hyhyhyhyhyhy,..... je to chápane, fujky fúúúúj, nechcem ju????.........filip
za skusenie nic neda,ale mozno pride o kamarata ak to nebude obojstranne... :/