pre mňa je láska niečo ako upgrade priateľstva, takže je to jasné... aj keď si uvedomujem, že to nie je až také jednoduché a častejšie opúšťame naše lásky, ako našich priateľov. stále si ale vo všeobecnosti partnera predstavujem ako najlepšieho priateľa a najbližšieho človeka.
nie ze prednost ale ... ktore z tych by ste si zvolili .. keby ze mate super kamarata/ku a mate sa velmi radi .. zostali by ste priatelia ale bo by ste spolu zacali chodit ?? ...
a keby ze ten druhy chce vztah nie len obycajne priatelstvo ale vy si nieste isty ci by to klapalo .. a po rozchode uz to priatelstvo nebude take ako predtym.....:/
Ja by som brala obidve.. Lebo mojich kamarátov ľúbim ( mám veľmi rada ) .. a aj tá laska by sa zišla .. takže obidvoje .. ale o niečo viac by som brala to priateľstvo .. Moji priatelia sú somnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
akože viem, že človek, s ktorým budem do konca života by mal byť kamarát, ale pravdepodobne to bude iná forma priateľstva...
Tak či tak, ja mám oboje v jednom človeku a je to super