Myslíte si ze to existuje?..neviem mne sa to asi stalo som tara koza 20 rocna ale mam dojem fakt si pise ms jednym typkom nikdy som ho nevidela...a proste zacali sme spolu chdoit aj ked sme sa nikdy nevideli....Snad nejsem blazen....myslite si ze to moze
možno to vyjde... stáva sa to možno v 1% prípadov, ale ak máte navzájom šťastie na toho pravého/tú pravú, tak to môže vyjsť.. treba skúsiť... hlavne, ak nie ste od seba vzdialený príliš ďaleko (tým myslím viac ako 400 km...)
neviem znie to tak troška zvlášnte ale myslím že po prvom stretku zistíš či sa vôbec oplatilo začať virtuálne chodiť s ním ale držím ti v tom palce neh ti to výnde
toto je hovadina no sak moze to vyjst ale nizka pravdepodobnost . ja napriklad ked pisem mozem byt jak basnik , zabavny clovek atĎ a ked sa vypravam nazivo som hamblivy kkt co nevie co povedat
ach jaj ošemetná záležitosť alee ja som sa taktroška buchla do jedného as z XY alee tak sa s nim stretni a uvidish.. ten moj neznamy vraj zamnou príde no to som zvedavá ...ale tak wiesh ked sa chce tak ide vsetko.. len treba trpezlivosť..ta ruže prináša :_D a občas aj toho z tej diaľky..
Ahoj.ja som tiez spoznala jedneho chAlana na nette...pisali sme si 8mesiacov velmi sme si rozumeli...byvame od seba 100km..ale po dlhom case sme sa museli stretnut no bol uplne iny ako som si ho predstavovala...bol velmi mily..vlastne chcem ti tym len powedat ze aspon uz viem ze skym si pisem...stretavame sa velmi malo...ale mame velmi dobry vztah cez nett...aj ked mi chyba fyzicky
laska cez internet existuje ,..ja som si zacal s jednou babou pisat..vzdy bolo o com, bola sranda...po troch tyzdnoch pisania som jej zrusil vsetky spravy..lebo som si povedal ze no dobre ,pise sa mi s nou fajn a co teraz..neveril som laske cez net,tak som ju ignoroval,bal som sa aj toho ze sa namotam a potom sa sklamem no a az na druhy krat ked mi napisala ze co sa deje,ze preco jej neodpisujem ze ci sa na nu hnevam,som jej odpisal,ze nie,ze je vsetko ok ..neveril som ze mi to pisanie s nou bude az tak chybat ,bola taka fajnova...tak sme si zacali pisat znova a postupom casu som na nu coraz castejsie myslel a tesil som sa kedy si s nou budem pisat..vymenili sme si aj cisla a zacali spolu volavat 3 krat za den..bolo to uz ako keby sme spolu chodili a vtedy som zistil ze ju mam rad a ze som sa aj zalubil po 4 mesiacoch pisania a volania...chceli sme sa stretnut,len ja som nemohol,mal som v sadre nohu..bolo to dlhe cakanie,strasne sme chceli byt spolu len to neslo...no a ked to prislo,ze sme sa stretli to bolo neskutocne fajne,neveril som ze sa az takto zalubim do baby ktoru som splasil na nete...!teraz to uz skratim..na koniec sme zostali kamaratai ..ale tu chcem len povedat ze cez internet sa da zalubit..ale musi tam byt aj to stretko,to je jasne..inak to je len platonicke ale predsa krasne..
aj ja som toho nazoru, ze existuje, ale ta prava laska alebo mozno sklamanie pride az po prvom stretnuti... ja som svojho priatela tiez spoznala cez net a sme spolu uz 7 mesiacov a obaja mame pocit, ze je to prava laska (ale, aj ked sme obaja uz cez net citili, ze sa mame radi... dokopy sme sa dali az po niekolkych stretnutiach... )
Môže to výsť... som toho pravým dôkazom a aj môj priateľ s ktorým som pol roka. Spoznali sme sa cez internet. Konkrétne cez RPG...je to veľmi dlhý príbeh a nebudem ho tu teraz rozoberať ale proste...písali sme si..padli sme si "dooka" on je vzdialený odomna 100 km. Nuž... vôbec nič sme neriešili ale chcela som byť čím skôr pri počítači... potom prišli na rad už aj sms.. Nepočula som ho, iba na fotke som ho videla ,tak ako aj on mna , to trvalo tak 5 mesiacou, tak sme sa rozhodli že sa stretneme,uplne spontálne bláznivé rozhodnutie bez zaváhania. Prežili sme prekrásni výkend, a potom další a další, nevadilo nám že sme od seba tak daleko, raz prišiel on, raz ja... a teraz sme spolu štastní a v mojom srdiečku je tak hlboko ako ešte nikto nebol. Dialka nám robila chvíľku problémi no 24 hodín na skype a 3 krát do týžna sa vidieť...myslím že to nie je až tak zlé. Teraz ideme na dovolenku na 3 mesiace spolu preč... Áno láska cez internet existuje...len treba nájsť toho pravého. On je opak mňa, a ja som opak neho...no mame toho naprik tomu veľa spoločného...Milujeme sa...a po pol roku naozajsného chodenia to môžem tvrdiť... Osobne som na také čosi sama neverila... odsudzovala a neviem čo....ale keď človek nezažije... nevie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
to robia 14rocne deti to pochybujem ze vam to vyjde mali by ste sa stretavat ASPON raz do tyzdna
spoznali sa cez internet a drží im to už dosť dlho..
tak moj vztah je v podstate z netu, a poznám ešte veľa ľudí, ktorí sa zoznámili práve vďaka netu a teraz sú už dlho spolu....
a je veľmi veľa takýchto prípadov.... takže držím palce aby vám to vyšlo..
tým 1%-tom som chcel povedať, že to nie je veľmi časté, aby takéto vzťahy fungovali... môže to byť viac, určite to nikto takto štatistiky neskúmal...
aaa ešte mi potom možeš jedno e v nicku pridať ja sa neurazím
ach jaj ošemetná záležitosť alee ja som sa taktroška buchla do jedného as z XY alee tak sa s nim stretni a uvidish.. ten moj neznamy vraj zamnou príde no to som zvedavá ...ale tak wiesh ked sa chce tak ide vsetko.. len treba trpezlivosť..ta ruže prináša :_D a občas aj toho z tej diaľky..