Dá sa podľa vás zamilovať sa do niekoho cez internet? Proste tak, že si voláte cez mobil, skypujete ale osobne sa nestretnete... Ja v tom síce neverím, ale neviem čo si mám myslieť... Ale rada by som si prečítala vaše názory na túto tému
Neviem, ja by som to nedokázala, na to by som sa zamilovala, potrebujem vedieť aj to, ako sa s tým dotyčným človekom cítim aj osobne, nie len cez net... takže u mňa to je nereálne
Mne sa toto podarilo tiež, už asi dva krát, raz som so slečnou z druhého konca slovenska pol roka chodil cez net + dostával som ponuku na vzťah od jednej fakt, že HOT slečny ale nie, odmietol som;
A druhý krát to bolo také kombinované, že bol som s ňou pár krát vonku a potom sme si veľa písali a tam som jej vyznal čo cítim
Môj názor na " lásku cez internet " je že pokial sa tý dvaja nestretnú neuvidia neprehovoria osobne ale komunikuju cez pc atď. Tak to nieje taká láska pretože sa klúdne môžu klamať a ani by na to neprišli....ale nie vždy je to tak.....to je môj nazor neverìm v lásku cez internet
tak mam s internetovim zoznamovanim dobre skusenosti. ale zamilovat sa do pismenok a hlasu je oklamkujuce. mam skusenost,kedy som si cez pismenka vedel vela toho popisat s dotyčnou holkou ale ked prišlo osobne stretko,tak niečo tam už viazlo komunikacia nebola taka ako cez pismena. a tym to aj skončilo teraz mam priatelku ,ktoru som vlastne oslovil cez net, no obaja sme suhlasili viac s osobnym kontaktom, a vlastne už sa lubime viac ako pol roka a verim že to bude takto nadalej
mne sa stalo(okrem inych skusenosti),ze sa ten chalan tak na mna namotal,ze mi na valentina vyznal lasku (najhorsi valentin v mojom zivote)kvoli mne chcel nechat robotu tam u nich na vychode a dojst do ba.a to sme sa nikdy nevideli.uz planoval aj svadbu.
všetko je možné a všetko má pre a proti. aj ja som raz udržiavala takýto "vzťah" vyše polroka, ale nikdy sa nám nepodarilo stretnúť, tak sme ostali kamaráti
mam taky isty nazor ako @drejka poblaznit sa da, aj mozes mat pocit ze si zamilovana, ale z toho nikdy nic podobne vztahu nebude pokial tam nebude stretnutie sa/stretavanie sa.
a lubim tu zopar krasnych a zlatych dievcat, a ony o tom vedia
Vidím, že ste sa pekne rozpísali Ja ako niesom proti, ale je mi to divné, kedže kamoška má taký vzťah. Pýtala som jej, že prečo sa nestretnú a ona že preto, ževraj býva daleko. Práve rpeto neviem čo si mám o tom myslieť. Ja som to ešte nezažila a ani to neplánujem zažiť... ja to len nechápem.
Hej zažila,, ptm som sa sním stretla a dnes je to pol rok krásne čo sme spolu a stretávame sa veľmo často...Máme sa stále radi,, ľúbime sa každým dňom viac a viac Je to síce neuveriteľne neverila som lásku cez internet ale čo človek nenaplánuje to sa očakávanie vyvine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale poupravím...osobne sa stretneme...
A druhý krát to bolo také kombinované, že bol som s ňou pár krát vonku a potom sme si veľa písali a tam som jej vyznal čo cítim
akože niekoho si obľúbiť, mať rád-to áno,ale zaľúbiť sa? ...
bez toho,že by si sa s dotyčnou osobou naživo nestretla,tak nie
Najprv sme si písali cez internet. A potom sme sa stretli. A sme spolu.
A nevymenil by som ju za nič na svete
mne sa stalo(okrem inych skusenosti),ze sa ten chalan tak na mna namotal,ze mi na valentina vyznal lasku (najhorsi valentin v mojom zivote)kvoli mne chcel nechat robotu tam u nich na vychode a dojst do ba.a to sme sa nikdy nevideli.uz planoval aj svadbu.
net vie priserne motat.
treba sa isto stretnut.ale ani to nie je vyhra.
a lubim tu zopar krasnych a zlatych dievcat, a ony o tom vedia
najviac vsak @dreju lebo je to opacha