@daciana tiez som si to dlho myslel ale v poslednej dobe..... neviem neviem..... mozno za tym ozaj nie je nic viac ako vyzor...... kym som sa nevysportoval, nechcel ma nikto.....
Laska je zalezitosotu vnutornych a vonkajsich sympatii... ale zalezi od cloveka, mohni lasku prezivaju rozdielne... mnohi ju nikdy nezaziju a preto hovoria ze laska neexistuje alebo ze laska je o peniazoch
@ronik16 cau kreten ty si si vazne myslel, ze tebe by som napisal nieco pravdive o mojom sukromnom zivote a este k tomu na fore ? Si este vacsi blbec ako som si myslel.
Nie len som dufal, ze ked napisem ze idem prec, prestanes tu oxidovat..... nevyslo
Laska?...laska je iba medzi dvomi postavami..ktori si lasku prejavuju čo najviac a dokazuju srdcom!!...ale jedno viem že city nisu omyl!!.. (...hh...xDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@majo ale uz viem preco som si to myslel, to bude asi tym, ze vsetci fotografovia co poznam su tepli,tak som si to nejak vsugeroval
@majo to plati aj pre teba cica
@pershing363 ej, veru! Ten by mohol
@hluzar fotograf som síce amatér pokiaľ ide o fotky, ale čo ja poznám ľudí z kruhov, tak ani jeden nieje gay.
A v profile som si prezmenu nastavil orientáciu, aby bolo jasné!
@hluzar fotografov poznam kopu, ani jeden nieje teply....
Ja som pisal, ze fotomanici co poznam ja SU tepli. Nevyjadroval som sa o tych, ktorych poznas ty.
@mm47 a ake auto mas rad?
Keby som mal dať ja obrázok, tak by som dal tento.
alebo
To všetko sú autá, zohnateľné v takej cene, ako samotná M5
ale tu Majovu audinku by som bral!
Nie len som dufal, ze ked napisem ze idem prec, prestanes tu oxidovat..... nevyslo
Nepodcenuj BMW , jedno som videl upravene so 700konami , na to nema ani Porche , ani niektore Ferarri
Myslíš si, že som ešte vyšší blbec, ako váš najvyšši vrch Malých karpát Záruby 768m vysoký?!
Alebo ešte vyšší?
To druhé je K1 Attack, slováci to robia. Mrte vec.
ach, ja sluníčko