podla mňa to je normálne jednoducho ak sa ti nejako moc páči tak je to možné ale tak je to dosť zložité potom lebo nemôžeš vedieť aká je to povaha a či ti bude vo všetkom vyhovovať,.,. aaa tak sa môže človek na hentom aj dosť kopnúť takže tak,.,. :/
ak sa hneď zalúbiš a len raz si s§ou v živote bol tak to je chyba nevieš aká je z vnútra a len na vonkajšok sa ti páči spoznaj ju viac až potom hovor,že si sa zalúbil..
neviem ci ide o zalubenie,ide skor o zahladenie. Sa ti niekto paci a stale nanho myslis... to laska nebude... toho cloveka poznas len podla vyzoru,je ti sympaticky ale to je vsetko...
Skutočne milovať môžeš iba človeka, ktorého poznáš. Ja neverím na lásku na 1. pohľad. Možno sú to len veeeeeľké sympatie, ale láska asi nie. Tiež sa mi stalo, že som stretla človeka, s ktorým som sa chcela stretnúť znova a čo najskôr, ale nebolo to z lásky. Jednoducho mi bol sympatický a bolo mi s ním fajn. Našťastie to ale nebola láska, lebo keby hej, bol by to smutný koniec vzťahu. Teraz sme kamoši, ale chvalabohu, sme spolu nikdy nič nemali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov