neverila som ale myslim ze sa mi take nieco stalo nebol to pohlad ale bolo to prve stretnutie a prve objatie a hned som vedela ze je to clovek kt. chcem aj ked nam trvalo dalsi rok kt. sme sa davali do kopy ale to objatie bolo jedinecnee..
Určite že existuje, je to aj realne kedze ziadna vec = náhode, veci niesu nahodne ale dané.
Zbadáš osobu, a ona v tebe prebudí city ktoré tvoje srdce proste neovláda, žiari s teba láska a nemozeš tomu zabraniť. Druhý fakt, laska sa nedá nanutiť ani kúpiť láska je prirodzená a čistá.
Samozrejme je v tom aj hlava, dojmi, city, intuicia, nejaka predstava tvojho idealu alebo želanie ze raz lasku stretneš, poprípade čistá mysel. Ked ideš napr po ulici a premyslas o samych problemoch alebo ja neviem o praci nevnimaš okolie a premyslas len nad danou vecou, tužba po laske musí byť čistá nezahmlená problemamy alebo inymi vecami.
Je to krásny pocit, ešte by som to rad zažil kym niesom dochodca
Môže sa mi niekto páčiť výzorovo, môžem si s ním dobre pokecať, ale keď ho uvidím prvýkrát ťažko sa do neho zamilujem. Môžem sa zamilovať do jeho krásneho úsmevu či ... ale jeho ako človeka spoznám až časom a teda až časom sa zamilujem
moze to byt len prvy dojem, sympatie, krasny usmev ci oci ako spominala crew
ako mozem povedat ze lubim niekoho koho som videla raz v zivote, neviem aky je.. moze vyzerat ako model alebo tak.. no zdanie obcas klame.. nikdy neviem aky hajzel sa z neho moze vyklut..
ked sa zalubis na prvy pohlad nemusi z toho vyplynut ozajstna laska ale verim v to ze ked niekoho mas lubit tak to citis uz pri prvom pohlade ze s ati nejako mco paci
mnooo..podla mna sa ti clovek moze z dialky alebo prvy raz len pacit...ale je pravda,ze ak k nemu podides blizsie,zafunguju tie feromony a si zamilovany....ale ci z toho neico bdue sa ukaze casom
ja verim v to, ze ked niekoho stretnem a prote citim ze je to super clovek a nemusim s nim byt dlho, tak je to proste laska na prvy pohlad...ale zase ja mam iny pripad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Zbadáš osobu, a ona v tebe prebudí city ktoré tvoje srdce proste neovláda, žiari s teba láska a nemozeš tomu zabraniť. Druhý fakt, laska sa nedá nanutiť ani kúpiť láska je prirodzená a čistá.
Samozrejme je v tom aj hlava, dojmi, city, intuicia, nejaka predstava tvojho idealu alebo želanie ze raz lasku stretneš, poprípade čistá mysel. Ked ideš napr po ulici a premyslas o samych problemoch alebo ja neviem o praci nevnimaš okolie a premyslas len nad danou vecou, tužba po laske musí byť čistá nezahmlená problemamy alebo inymi vecami.
Je to krásny pocit, ešte by som to rad zažil kym niesom dochodca
Môže sa mi niekto páčiť výzorovo, môžem si s ním dobre pokecať, ale keď ho uvidím prvýkrát ťažko sa do neho zamilujem. Môžem sa zamilovať do jeho krásneho úsmevu či ... ale jeho ako človeka spoznám až časom a teda až časom sa zamilujem
- To je vtedy, keď sa stretnú dvaja nadržaní, nie príliš prieberčivi ľudia.
moze to byt len prvy dojem, sympatie, krasny usmev ci oci ako spominala crew
ako mozem povedat ze lubim niekoho koho som videla raz v zivote, neviem aky je.. moze vyzerat ako model alebo tak.. no zdanie obcas klame.. nikdy neviem aky hajzel sa z neho moze vyklut..
inak na lasku..neviem zatial nie..nezazila som
takto ...asi neverim...
...