no nejdem kecat zbytocne okolo , len by ma proste zaujmalo ci sa da niekomu powedat "milujem taô aj ked ho poznas den ako laska na prva pohlad alebo ho musis poznat dlhsie..jednoducho zacala som chodit s mojim priatelom pred10 dnami proste skvelo si rozum
Preco sa furd bat: Musi porozmyslat. Napr. ja ho nepoznam ani 1seknudu takze enviem ake ma reakcie. je tazke povedat mu, mam ta rada ale este by som si sa chcela s tebou lepsie zozamit lebo som sa v laske sklamala uz viac krat? A z druhej stranky zasa ked si tak dobre rozumiete a mate o com kecat a ak ho lubi, no to zasa nevies ci ho lubis.
A zasa pekne od neho, ze ti to dal vediet a ze ti to chce povedat aj do oci takze je k tebe zo zaciatku uprimny a bud aj ty k nemu
no je to zvlastne, ze ti to povedal tak rychlo..uisti sa, ci to mysli vazne...ked ho zatial nemilujes , nehovor mu to, len preto, ze ti to je blbe, alebo ze to chce pocut...povedz mu iba to co naozaj citis..mal by si vazit toho, ze si k nemu uprimna..ale jednoznacne porozpravajte sa o tom..
A preco by sa nedalo? Ja som bol na tom s byalou tak isto. Po dost kratkom case som jej to povedal, ale je fakt, ze sme si skvelo rozumeli a aj rozumieme.
Ale povedz mu, co citis. Ale popravde a on povie milujem ta a ty ze mam ta rada, tak to bude dost studena sprcha. Takze mu musis vysvetlit, ze si v tomto opatrna a ze si sa v laske uz sklamala (ak si sa sklamala).
myslim ze by si mu to mala povedat na rovinu..nepoznam ho sice,ale myslim ze ta pochopi a potom ked mu to povies ked to tak naozaj budes citit,nielen preto aby sa on necitil trapne, bude mat ovela vacsi vyznam
..laska na prwy pohlad.. mozno to je nieco silne, mozno nieco co sme este nezazili abo aj zazili.ale ja by som to nenazwala laskou.sympatie a tuzba po tom druhom.. ale LASKA podla mna nieeee.... lebo ako nahle spoznate toho cloweka.. tak aj koniec pride...
Ja rozlisujem tri veci...mam rad,lubi a milujem...Po par dnoch je strasne hlupe povedat milujem ta a si moja laska na cely zivot...v podstate to je nasa chyba ze pouzivame prisilne slova na oznacenie niecoho co v podstate sami ani nevieme...
ako mozno ľúbiť niekoho a teda nejaké jeho vlastnosti, ktoré ho dotvárajú, keď tie vlastnosti nepoznám? moze sa ti páciť obraz, ktorý si v zivote nevidela? moze sa ti pacit herec, o ktorom ani nevies ze existuje?
nic mu nehovor..povedz mu to ked ked si budes ista ze ho fakt milujes....a uz vobec mu nehovor ze ho milujes ked ho este nemilujes..to by si ho dala dole
ja by som nemohla niekomu v ten den alebo po par dnoch povedat, ze ho milujem, ked teda diskutujeme o laske medzi dvoma ludmi opacneho pohlavia, lebo je aj iny druh lasky, este lepsi a krajsi, ale tazsi pre rast v nasom vnutri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Preco sa furd bat: Musi porozmyslat. Napr. ja ho nepoznam ani 1seknudu takze enviem ake ma reakcie. je tazke povedat mu, mam ta rada ale este by som si sa chcela s tebou lepsie zozamit lebo som sa v laske sklamala uz viac krat? A z druhej stranky zasa ked si tak dobre rozumiete a mate o com kecat a ak ho lubi, no to zasa nevies ci ho lubis.
A zasa pekne od neho, ze ti to dal vediet a ze ti to chce povedat aj do oci takze je k tebe zo zaciatku uprimny a bud aj ty k nemu
Ale povedz mu, co citis. Ale popravde a on povie milujem ta a ty ze mam ta rada, tak to bude dost studena sprcha. Takze mu musis vysvetlit, ze si v tomto opatrna a ze si sa v laske uz sklamala (ak si sa sklamala).
Láska vyplíva z poznania a za 10 dní podľa mňa dostatočne spoznať človek človeka nedokáže...
v nom som sa prave pomilila
nechcite sa pomilit aj vy