Ahojte,
.otázka na Vás chlapov, naozaj potrpíte na postave dievčaťa?
.otázka zaujímalo by ma ak by sa dievča zamilovalo do kamaráta a on jej lásku neopätuje, či je možné aby sa časom do nej zamiloval?
.Čo ak by sa to dievča chcelo vyspať s kamošom?
Naozaj mas 20 rokov?
1. Tebe je jedno, ako chlap vyzera? Ak bude mat 150 kg a do lietadla si musi kupovat 2 letenky, bude ta fyzicky pritahovat?
2. To zalezi.
3. Vies, s kolkymi kamaratmi som sa uz chcela vyspat? S jednym som dokonca 2 roky chodila. (kamaratstva prerastuce vo vztah su podla vysledku bud to najlepsie alebo to najhorsie co moze byt).
1. Potrpím si na všetkom, na čom mi záleží.
2. Skôr len využije jej bezbrannosť alebo ponúknuté ovocie.
3. Tak sa nahneváš (ak si chalan) lebo o tom píšeš a trápi ťa to. A ak si dievča, tak odpoveď budeš poznať až po sexe s ním.
1. to je individuálne. niekto rieši postavu, niekto nie.
2. možné je všetko, záleží na okolnostiach.
3. ak ho fyzicky priťahuješ, ale nechce vzťah, lebo je napr. po rozchode alebo sa chystá odísť do zahraničia, tak máš šancu. ak ho nepriťahuješ, šance sú mizivé.
@Narazuvzdornaa tiež som o tom ešte nepočula, ale viem si predstaviť situáciu, napr. že žena, ktorá bola vždy chudá prešla zlým obdobím a veľa pribrala, no nie je so sebou spokojná, má v sebe odhodlanie to zmeniť, len na to potrebuje čas. niekedy je pribratie len dočasný stav.
@wewo Eh ja som vacsinu zivota tucnucka, bola som aj obezna aj stihla aj vsetko medzi tym. A nepotrebujem to ospravedlnovat pred ludmi, preto som vypasena, ze vela zerem na svoju vysku; uplne chapem, ze sa to niekomu nepaci, ale ti ludia nie su povinni si ma ani obzerat, ani sa ma dotykat.
Tiez cisto moj osobny pohlaf - keby som sa s niekym davala dokopy s tym, ze odo mna ocakava, ze mi 'pomoze' schudnut alebo co, tyzden by som nezrala, lebo by som sa nedokazala prestat smiat Ked sa vyzeriem nad to, co ja povazujem za pre seba optimalne, tak sa odvyzeriem, ale proste ak ma potencialny partner/-ka inu predstavu o optime mojich telesnych rozmerov, tak to bud prekusne alebo moze hladat indr.
Ja by som sa chcela vyjadriť k druhej otázke. Podľa mňa je niečo také možné, aby sa do nej zaľúbil, avšak veľmi zriedkavé. Podľa mojich skúseností pokiaľ chalan už od začiatku nejaví záujem hlbší ako kamarátstvo, a je ešte nedaj bože istým spôsobom viazaný k niekomu predošlému, tak sa dievča môže postaviť aj na hlavu, no lásky sa z jeho strany nedočká.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
1. Tebe je jedno, ako chlap vyzera? Ak bude mat 150 kg a do lietadla si musi kupovat 2 letenky, bude ta fyzicky pritahovat?
2. To zalezi.
3. Vies, s kolkymi kamaratmi som sa uz chcela vyspat? S jednym som dokonca 2 roky chodila. (kamaratstva prerastuce vo vztah su podla vysledku bud to najlepsie alebo to najhorsie co moze byt).
2 letenky
1. No poviem ti, že taký chlapi ma teda fyzicky nepriťahujú..
3. neviem môžeš povedať
ale či chceš alebo nie, je to nutnosť
2. možné to je samozrejme
3. tak by sa s ním buď vyspalo alebo nie
čo sú to akože za otázky?
2. Skôr len využije jej bezbrannosť alebo ponúknuté ovocie.
3. Tak sa nahneváš (ak si chalan) lebo o tom píšeš a trápi ťa to. A ak si dievča, tak odpoveď budeš poznať až po sexe s ním.
(No h8, mne je to uplne jedno, ale to som este ani nepocula.)
NIe.
Lol
2. možné je všetko, záleží na okolnostiach.
3. ak ho fyzicky priťahuješ, ale nechce vzťah, lebo je napr. po rozchode alebo sa chystá odísť do zahraničia, tak máš šancu. ak ho nepriťahuješ, šance sú mizivé.
@Narazuvzdornaa tiež som o tom ešte nepočula, ale viem si predstaviť situáciu, napr. že žena, ktorá bola vždy chudá prešla zlým obdobím a veľa pribrala, no nie je so sebou spokojná, má v sebe odhodlanie to zmeniť, len na to potrebuje čas. niekedy je pribratie len dočasný stav.
Tiez cisto moj osobny pohlaf - keby som sa s niekym davala dokopy s tym, ze odo mna ocakava, ze mi 'pomoze' schudnut alebo co, tyzden by som nezrala, lebo by som sa nedokazala prestat smiat Ked sa vyzeriem nad to, co ja povazujem za pre seba optimalne, tak sa odvyzeriem, ale proste ak ma potencialny partner/-ka inu predstavu o optime mojich telesnych rozmerov, tak to bud prekusne alebo moze hladat indr.
sranda musí byť, ináč by sme sa na tomto birdzi všetci do jedného zošaleli....
2.-3. Nedokážem sa kvalifikovane vyjadriť.