Predstavte si situáciu, že máte priateľa/priateľku, vééééľmi sa máte radi ale zistíte, že dotyčný sa zaľúbil AJ do niekoho iného... Proste, stále rovnako ľúbi vás, ale našlo sa miesto aj pre toho ďalšieho/ďalšiu. Takisto aj vy ste vééľmi zaľúbení.
radsej by som ho opustila.. do vztahov sa velmi nedavam,len ked to myslim vazne a som schopna mat tu osobu radsej ako kamarata.. a ked uz nieco myslim vazne, tak by som sa len tak nedelila o niekoho..
.. to podľa mňa nejde... iba ak by to nebola láska, teda by rovnako ľúbil dvoch ľudí kvôli niečomu inému, ako... ako... snáď chápete, neviem ako to inak nazvať keď už sa začala "láska" považovať za relatívny jav
polyamoria by mohla byť super, keby sa viac rozvíjala, takto má mnoho múch, lebo v ľudských mysliach je stále považovaná za niečo neprirodzené, čo nemôže fungovať.
dopriala by som mu, aj keď by ma to kvôli tým blbostiam, čo mi spoločnosť natlačila do hlavy, trocha mrzelo. Dokonca aj keby som aj ja mala niekoho iného okrem neho
neda sa lubit naraz dvoch ludi ...mozeme len jedneho milovat a k druhemu mozeme citit silnu naklonnost ,ale naraz rovnako oboch milovat nemozeme ..to sa stat nemoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale asi by som tak nežil. =D
tie tvoje komentáre :p (ROFL)
a myslim si ze mne by sa to stat nemohlo
Lenže v mojom prípade chcem byť s mojím priateľom, pretože ho ľúbim viac...A on to berie v pohode, keďže s tým druhým nič nemám
Ale tak, že by jeden z partnerov mal ešte niekoho iného by to podľa mňa nemohlo fungovať
tak mi najprv povedzte ako zistím, či rovnako miluje aj mňa? aby som sa mohla zapojiť do témy...
@majqqqo presne to ma napadlo
Ako dá sa na tom žiť, ale všetky tri osoby musia byť maximálne tolerantné a treba sa vopredu dohodnúť.
Kamarátka na niečom takomto raz žila.
dopriala by som mu, aj keď by ma to kvôli tým blbostiam, čo mi spoločnosť natlačila do hlavy, trocha mrzelo. Dokonca aj keby som aj ja mala niekoho iného okrem neho
no neviem si predstaviť, že by sa to malo stať mne s mojím priateľom...
asi by som to nezvládla, alebo len veeeľmi ťažko znášala.... ale určite by to nebola cesta, po ktorej by som chcela kráčať....
2. Horko-ťažko si to viem predstaviť, pokiaľ by každý z tých troch ľúbil ostatných dvoch. (Prudko nereálne.)
3. Možno by som to dokázala rozdýchať lepšie, keby tretia osoba bola chlap. (Za dva týždne by som umrela od žiarlivosti anyway.)