Mam ex a momentalne sme ako par ... ale ja ho na jednej strane nenavidim a na druhej strane je kamarat ... mali sme spolu sex ale mna to s nim nebavi az pokial som nezistila celu pravdu ... teraz ked uz k nemu necitim nic ma vzrusuje ... mam zahodit vsetk
Sex je sucastou lasky ale naopak to neni...skrs sex byt vo vstahu?????....si krepa alebo prijebana????....vzivote by som nebol skrs sex v dakom vstahu zabiti vstah
Nie nema to vyznam neviem naco sa nato pitas ked to sama vies a velmi dobre...co ked ta lubi ale klamal ti a kde beres tu istotu ze ta lubi??Za to ze ti to povedal??>.tak preco ti klamal??...a preco chces mat vstah kde nebudes lubit ale budes mat sex s niekim kto ta lubi?????....ved to uz vazne nedava logiku...zamysli sa a neries take veci chod dalej najdes ineho kto ta bude lubit ty jeho a budete mat sex a je to vyriesene..boze
Tak potom lubis ty jeho a nekecaj tu blbosti a len ta sklamal a on ta mozno ani tak nelubi....co si cakala ze ti tu ludia povedia ano uzasny vstach ries to tak dalej??
Ak ho chceš na sex - na "užitie si", tak smelo do toho. Ak chceš nie sex, ale milovanie, nech zostane už "len" kamarátom. On ťa možno miluje, ale keď ty jeho nie, bude to len o telách a nie o mysliach.
ja s nim sex uz asi nedokazem mat ... ON MA LUBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no a lepsie povedane klamal ma ale viacmenej mi zamlcal par veci a co som mohla ine cakat ked som s nim nechodila stale ...
..a ked lubim viac ludi naraz?, co ja hej, pretoze u mna je mat nekoho rad, ako nekoho lubit...lebo tie formalitky, ze chodi nekto s nekym 3 mesiac a nakoniec sa pretiahnu a uz je po laske..no dakujem pekne...za taku "lasku"...
Jezis si pica nehaj toho chalana napokoji a zacni nieco nove piceeee halo ved rozmyslaj hlavou krava..bodaj by toto cital nech uz nam das s tymto shitom pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov