Existuje jeden chalan,ktorý je niečím pre mňa výnimočný... naozaj mi na ňom záleží a tak,ale je to strašný blbec a neznášam to na ňom. Momentálne sa už nestretávame,ale máme toho za sebou až priveľa,aby som ho len nemala rada...
Myslim, ze to je taky prirodzeny obranny mechanizmus, ked potrebujes niekoho, koho momentalne rad mas, nemat rad . I ked ktovie, kolko je v tej "nenavisti" pravdy a kolko iba umelo vystavanej sugeracie .
keď ma urazí niekto stane sa nesympatickým pre mňa a nechcem ho viac vidieť samozrejme ak je to nejaká blízka osoba a nahnevá ma áno mám ju ďalej rada to sa nedá kvôli hnevu prestať mať rád ak si mal rád toho človeka aj predtým..to by musel urobiť niečo naozaj kruté aby sa stalo inač..
A tak, ja neviem nenávidieť a som tomu rada. Viem sa nahnevať a zároveň mať toho človeka rada a potom nastáva fáza ignorovania a ľahostajnosti, ale mám ho/ju stále rada ale už nie je pre mňa taký/á dôležitá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a stále ho mám rád tak ako som ho mal rád predtým...
A tak, ja neviem nenávidieť a som tomu rada. Viem sa nahnevať a zároveň mať toho človeka rada a potom nastáva fáza ignorovania a ľahostajnosti, ale mám ho/ju stále rada ale už nie je pre mňa taký/á dôležitá.