Čaute mam 18 spoznal som babu na diskotéke , mali sme vypité bozkávali sme sa ale ďalej to nezašlo.. Nechali sme si kontakt , stretli sme sa znova ,samozrejme sme boli triezvy a bolo to pomerne divne , dali sme si aj pusu . Ide o to že zrazu je divne že sa aj bozkávame ked k sebe viac necítime , je to super baba ale logicky ju po týždni asi nelubim..citim k nej dost ale láska to asi nieje..Sme si obaja vedomí toho ze na to ideme rýchlo , aj sme si povedali ze sa budeme chodit von bez bozkou a podobne ale vobec nam to nevydržalo .. Tak niekto máte skúsenosť s takýmto niečim ? Myslite si že to može mať vážnu budúcnosť ? Snažíme sa nato ist pomaly ale tak vyzerá to že už spolu chodíme .. Myslite že láska časom pride alebo je to len niečo ako ošial? ..Dôležitá poznámka : Nejdeme mi úplne o sex
Som z toho dost zmätení
tak v prvom rade ide o tvoje pocity, my to možeme akurát tak skonštatovať prípadne dohodniť vlastné skúsenosti podľa mňa by to mohlo mať v budúcnosti zmysel, ak by ste sa aj nadalej stretávali, ale zas na druhej strane si ku nej už na začiatku nič necítil takže nemusí byť z toho aj nič vždy jej radšej povedz dopredu ako to cítiš
Ja neverím tomu, že ty máš 18.
Je to bullshit. C'mon, veď ju ani nepoznáš, nevieš čo je zač, akú má osobnosť, či si vôbec vyhovujete ako ľudia. "Vážna budúcnosť" z olizovačky na diskotéke? Ľuďom jebe.
Žiaden gentleman nebozkáva dievča len tak pokiaľ to nemyslí vážne.V prvom rade ju musíš predstaviť rodičom a pokiaľ ti ju schvália tak nastáva príprava na svadbu. Láska prichádza až po svadbe.
Ved stale je to take že sa spoznavame ale všetko sa mi na nej paci zatial .. Len všetko je to take akoby sme uz spolu chodily .. Myslim ze je dost namotana a preto ju nechcem sklamať kedže som si neni istý
hh, no ja co som sa do poslednych "zalubila" tak to boli taki, co som s nimi v zivote nevravela ani nebudem(a nedostali ma kvoli vyzoru) tak nechapem co ta tu tak hejtuuju
páčite sa len fyzicky preto ste sa dali "dokopy" a preto"sa stretávate" nemáte nič spoločné, nepoznáte sa. Ak si to nevyužil na diskotéke tak na to teraz kašli
No za ten čas čo sme sa stretávali" len"koli tomu že sme si fyzicky blízky .. Som ju ako tak spoznal mame toho vela spoločného , uz sa poznam aj z jej rodičmi ale stale mam pocit ze mi tam chyba láska , aj ked ma k nej vela veci priťahuje .. Ja len ci myslite Ze moze láska vzplanúť aj z takéhoto základu ..
mali ste taky bezny pubertalny zaciatok...teraz sa spoznavate a pravda je taka ze sa to moze podarit, mozete sa do seba navsajom zalubit a dokonca je mozne ze sa jedneho dna vezmete.. ale je aj mozne ze po par dnoch ci tyzdnoch to pominie.. dolezite je ako k tomu budete pristupovat a co budete citit
@blake95 Možno čo ja viem Ale áno, bolo to z oblizovačky....spoznali sa spolu na diskotéke, pobudli tam spolu, bozkávali sa, začali spolu chodiť na rande a aha o dva roky bola svadba.
@ssnehulienka@lostinthedark@Petuska11111
vy čo furt máte s vekom? Už ste s tým trápni... úplne normálne fórum založil.. ale tu sa očividne nedá nič rozoberať ani riešiť, lebo všetci hneď pičujú na vek...
keby si mal 14 tak by ti napísali, že čo chodíš na diskotéky... fuck logic... ach tento birdz, vždy si nájdete dôvod ako uraziť človeka..
alebo napísať podobný komentár ako @5 ... áno, môže z toho niečo viac byť hlavneže polka birdzakov si našla frajera cez net, ale to je určite lepšia varianta
akokeby ste vy v 18 boli dokonale múdri, vyspelí a životaznalí
@lenkaska1 spytala som sa ho to, pretoze to iste som riesila ja ked som mala 14-15 ze som sa s niekm spoznala na diskoteke a potom som sa divila ze ked sme boli triezvi ze uz sme sa nemali o com rozpravat. tolko ku moralnej policii birdzu, a btw, ku teme som sa vjadrila jasne, rozhodne si myslim, ze taky pseudovztah nema buducnost a mam dojem, z to vie aj autor len si chce byt isty
@ssnehulienka lenže podľa správnosti by sa piť a chodiť na diskotéky malo až od 18.. Za to, že ty si robila v 14-15, neznamená, že v 18 je to nenormálne.. Nie každý začínal s alkoholom a diskotékami tak skoro...
A moja rada:
Tak podľa mňa by ste sa mali viac spoznať a keď toho nemáte veľa spoločného tak by som to nehrotila a môžete ostať kamoši ale však sam uvidíte ako to budete cítiť...
@29 navyše mladé baby skôr pustia na diskotéku ako takého 14 ročného fagana.. baba sa namaľuje a vyzerá aj na 18... ale takých 14 ročných chlapčekov by sotva pustili
@lenkaska1 tu nejde o to, ze na diskoteky podla mna ma chodit clovek len ked nie je plnolety t os tou diskotekou nic nema, tu ide o ten post a o to premyslanie nad tym, co sa mu stalo, na zaklade toho, ze mne sa to stavalo v tom veku, som sa ho opytala ci ma fakt osemnast, pretoze v mojom svete je osemnast rocny clovek schopny si uvedomit to, ze ak sa pripiti bozkavali a bolo im fajn, a triezvi sa nemaju o com rozpravat, tak z toho uplne nemusi hrotit lasku na cely zivot.
@lenkaska1 a prosim, fakt si nedomyslaj to, co som chcela svojimi komentarmi povedat len na zaklade toho, ze ty mas nejaky nazor nerozumiem co s tym ma kde si clovek nasiel frajera alebo kolko birddzakov tu ma frajera kvoli birdzu, on sa nepyta ci si myslime ze je dost blbe ze si nasiel svoju zivotnu lasku tak, ze sa oblizovali na diskoteke. on tu opisal situaciu, v korej tvrdi ze pochopil po vytriezveni, ze tam city nie su, a nevie ci to ukoncit, tak sa nabuduce viac sustred na pochopenie autora ako na domyslanie monych argumentov komentujucich, tolko ku tomu.
Zmätok bola aj tvoja správa
Je zrejmé, že sám nevieš čo chceš.
Skús nahliadnuť » www.prepanov.sk/... a verím, že nájdeš niečo čo ti viac vyjasní situáciu.
Ps: Skôr mi to príde ešte také ako si sám písal ošiaľ.
A ja si zas myslím, že hovoriť o láske po týždni ba aj mesiaci je unáhlené. Ono to príde postupne. Išli ste na to síce rýchlo, ale to,že sa priťahujete je dobrý základ a teraz sa môžete začať naozaj spoznávať a uvidíte, či to má nejakú budúcnosť. Neviem ako je na tom ona, ale snaž sa jej nejak jemne! naznačiť, nech si od toho nesľubuje priveľa
Kámo.. ako nechcem ti zle, ale podľa mňa si moc veríš, keď z bozkávačky a prvého náhodného stretnutia to vidíš hneď na lásku a vzťah ...chce to ešte pár rokov, aby si vzťahovo vytriezvel a mal v paži takúto diskotékovú lásku na jednu noc so sklamaním na druhý deň
@hellium ďakujem presne takto to niak aj vidím aj ja len som to potreboval pocut od niekoho iného .. a nepredstavujte si všetci že je to niaka kurva s diskotéky a ja som sa bezhlavo zaľúbil
nechapem preco ti tu ludia pisu ze nic z toho nemoze byt. btw ja nie som schopna zalubit sa do niekoho s kym sa stretavam tyzden. podla mna potrebujete urcite viac casu.
v láske sa nepotrebuješ pýtať prečo sa deje to alebo tamto, ak ti je s ňou dobre a rozumiete si nehľadaj konšpiračne teorie a užívaj si to, čo sa ma stať stane sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Som z toho dost zmätení
Je to bullshit. C'mon, veď ju ani nepoznáš, nevieš čo je zač, akú má osobnosť, či si vôbec vyhovujete ako ľudia. "Vážna budúcnosť" z olizovačky na diskotéke? Ľuďom jebe.
Ale tak nemuselo to byť z oblizovačky
k teme - nechaj to tak
vy čo furt máte s vekom? Už ste s tým trápni... úplne normálne fórum založil.. ale tu sa očividne nedá nič rozoberať ani riešiť, lebo všetci hneď pičujú na vek...
keby si mal 14 tak by ti napísali, že čo chodíš na diskotéky... fuck logic... ach tento birdz, vždy si nájdete dôvod ako uraziť človeka..
alebo napísať podobný komentár ako @5 ... áno, môže z toho niečo viac byť hlavneže polka birdzakov si našla frajera cez net, ale to je určite lepšia varianta
akokeby ste vy v 18 boli dokonale múdri, vyspelí a životaznalí
A moja rada:
Tak podľa mňa by ste sa mali viac spoznať a keď toho nemáte veľa spoločného tak by som to nehrotila a môžete ostať kamoši ale však sam uvidíte ako to budete cítiť...
Je zrejmé, že sám nevieš čo chceš.
Skús nahliadnuť » www.prepanov.sk/... a verím, že nájdeš niečo čo ti viac vyjasní situáciu.
Ps: Skôr mi to príde ešte také ako si sám písal ošiaľ.
to bolo jedine čo som z toho mal, nie to ešte vztah
hummer