Začnem asi takto: Zoznámili sme sa v škole ked ma preradili do jeho triedy, začali sme sa baviť v druhej polke šk. roka, zistili sme že máme spoločné zaujmy, a vždy sa bolo snim o čom baviť, začali sme spolu chodiť von (býva asi 10 minut cesty busom odom
@unchained pozri,ja mám vela takychto kamarátov s ktorimi chodím von pokecať,aj si navzajom voláme je mi s nimi fajn ale berem ich len ako kamaratov ale zas neviem si predstavit zivot bez nich, poznaju ma vedia o mne vsetko, sme si oporou ale nikdy by som nemohla povedať že je to láska,píšes ze sa ti nepaci vyzorovo,,teraz nechcem vyzniet tak ze vyzor je najprednejsi a vsetko,,ale proste ja si lasku predstavujem ze mám priatela ktory je mi oporou je mi kamaratom ale zaroven ma musi fyzicky pritahovat aj sexualne sex patri ku kazdemu normalne zdravemu vztahu...a neviem si predstavit partnerstvo s partnerom ktorý ma nepritahuje,,fakt nie,, len ma tu teraz seci nezabite ale tot moj nazor
co riesis? musis do toho ist..ak si sa naozaj zalubila..tak podla mna najhorsie by bolo nechat to tak..aj keby si mala stratit kamarata tak to za to stoji
@deni2121 Donedávna som mala taký nazor ako ty, ale teraz viem že vyzor neni všetko, a on je pekný ale výzor neni to prvé čo ma na ňom zaujalo tak som to myslela
@10 To je blbosť, poznám XY ľudí, čo normálne vychádzajú so svojimi bývalými...
Ja byť ty tak mu to poviem, resp. naznačím, ak nie ja padnutý na hlavu a ste naozaj takí dobrí kamaráti, tak by to mal pochopiť Pripusti si aj tú možnosť, že možno on rozmýšľa nad tým istým ako ty.. a okrem toho mi napadla taká veta že "Ľúbiť niekoho a nepovedať mu to je ako prezváňať niekoho, kto nemá klipko" a niečo na tom bude hej, je to na tebe ako hovoria ostatní, ale tak mohli by ste byť k sebe úprimní a porozprávať sa
ak ti vyhovuje ako to je, radsej mu nic nevrav...mohol by sa zlaknut atd .aspon moja skusenost..
ako vravim, ked ti je s nim dobre, co viac chciet? uzivaj si pekne prazdniny v jeho spolocnosti a mozno sa to samo nejak posunie..nerozmyslaj nad tym....
suhlasim s @rheia a nesuhlasim s @dzongoo a unrelated suhlas na @deni2121 (kedze uz bolo vysvetlene ako s tym vyzorom, ale cele to je true co si pisala)
ja by som ti neradila povedať mu to..aspoň ja by som už také asi nespravila..mala som super kamoša,s kt. sme si perfektne rozumeli a neskôr sa dali dokopy..vzťah vydržal skoro 4 mesiace ale vôbec som sa vo vzťahu necítila taká šťastná ako predtým.. :/
koľko má rokov? ja som ja som hupla do niečoho podobného po 9-ročnom kamarátstve, vydržali sme dva roky a potom si každý našiel iného partnera. ALE neľutujem to, a stále mi je to najlepší kamarát aj keď sme sa nespočetne veľakrát povadili, ale zas aj udobrili, lebo to je naozaj priateľstvo na život a na smrť. a teraz, keby som nemala rodinu tak verím, tomu, že by som bola opäť s ním, lebo sme zas trošku dozreli (psych. stránkou). ale za položenie rodiny mi to nestojí, lebo viem, že ako priateľa ho nestratím
@dzongoo aj ja som s ex len za dobré... dokonca aj s chlapom, čo ma pretiahol, keď som mala 12 si teraz podám ruku a sadnem k pivu. s každým jedným mám teraz výnimočný vzťah.
Pozri, nie stale sa nutne kamaratstvo pokazi + ak mu to nepovies a budes sa tvarit, ze nic, pomaly ta to bude zozierat Je to len na tebe a na tom na co sa citis
@unchained Neviem Ti presne odpovedať, je to na Tebe (ako Ti napísali viacerí). Ja by som to spravila podľa toho, či cítiš že aj on k Tebe cíti niečo viac, že by chcel niečo viac ako len kamarátstvo. ...alebo mu opatrne polož nejakú nepriamu otázku, či sa mu páči nejaké dievča (tak medzi rečou, keď budete spolu vonku, aby to nevyzeralo podozrivo). A samozrejme musíš vedieť, ako to s ním myslíš, či len na chvíľu alebo si vieš s ním predstaviť aj niečo viac (neoplatí sa rýpať do priateľstva, ak to bude len krátky úlet).
Viem, že je to ťažké, keď si sa zaľúbila, že by si túžila po objatí a bozkoch, ale sprav tak, ako to bude najlepšie
@unchained Podľa mňa je dôležité, čo si myslíš ty. Musíš si byť istá, že vaše kamarátstvo je úprimné a navzájom si dôverujete. Myslím, že ak by to zobral negatívne, je sebec. A lepšie je, aby si mu povedala, čo cítiš k nemu, pretože je najhoršie, keď v sebe pocity k tomu druhému cítiš. Ak ho úprimne miluješ, urobíš to, čo ti káže srdce
@unchained ja viem ze vyzor nie je vsetko,,ale ja nehovorim o vyzore nemylte si to,,, to ze niekto je pekny a to ze niekto ma sexualne pritahuje je nieco uplne ale uplne odlisne...poznam vela muzov co je peknych ale sexualne ma nepritahujú,,ja hovorim o tom ze vo vztahu ta ma partner pritahovat,,nehovorim o vyzore ako ma vyzerat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja byť ty tak mu to poviem, resp. naznačím, ak nie ja padnutý na hlavu a ste naozaj takí dobrí kamaráti, tak by to mal pochopiť Pripusti si aj tú možnosť, že možno on rozmýšľa nad tým istým ako ty.. a okrem toho mi napadla taká veta že "Ľúbiť niekoho a nepovedať mu to je ako prezváňať niekoho, kto nemá klipko" a niečo na tom bude hej, je to na tebe ako hovoria ostatní, ale tak mohli by ste byť k sebe úprimní a porozprávať sa
ako vravim, ked ti je s nim dobre, co viac chciet? uzivaj si pekne prazdniny v jeho spolocnosti a mozno sa to samo nejak posunie..nerozmyslaj nad tym....
Viem, že je to ťažké, keď si sa zaľúbila, že by si túžila po objatí a bozkoch, ale sprav tak, ako to bude najlepšie