nie taketo nieco nie je dobre... ale su pripady ked si niektore veci mozno treba dohodnut..aleto su trebars prakticke otazky ked spolu uz byvate alebo tak
kazdy vztah je individualny a dobre je to, co obom vyhovuje. cize ak ti tu 15 birdzakov povie, ze to dobre nie je, nie je to dobre pre nich, no v konecnom dosledku, ak by to vam dvom vyhovovalo, pre vas to dobre bude
aha.. a ešte by som rada sa dozvedela od muža dakeho že čo je pre chalana vo vzťahu dôležite Však nejde každemu len o TO. a naozaj neradi stale svojej babe vravite že ju milujete?? a nemate za potrebu ju obsypovat bozkami tak často? brala by so uvahy od tých dospelších mmužov
@zloba55555 všetko je o dohode ... takže ak takéto body nevadia ani jednému ani druhému a vedia sa vzájomne dohodnúť a pochopiť, kde by mal byť potom problém ? problém nastáva až vtedy keď to jednému z nich nevyhovuje
ked mate napr perdo povinnosti a aktivit, tak sa dopredu dohodnut na "termíny" je určite lepšie, ako si stále navzájom vyčítať, koho je to chyba, že zas nemá čas.
Pre chalanov su dôležité normálne veci, jak aj pre baby. intimita, úprimnosť, fun, loajalita, ochota...
S tym "milujem Ťa" sa mi zda, že to je silné slovo, a neni to len tak. podla mna si toto treba zaslúžiť, a keď to chalan nehovorí, tak je dobré sa pozrieť, či má prečo. to nie je samozrejmosť a za pár pús, si myslim, že to nedostaneš.
make love and prosper
dobré pre vzťahy by v prvom rade bolo, keby ľudia prestali riešiť somariny typu viď otázka.
život je nepredvídateľný, človek si môže naplánovať zubára alebo kaderníčku, ale nie to, že v kazdu stredu medzi 3-7 vecer bude s partnerom.
jasné, na niektorých veciach sa treba dohodnuť, ako napríklad, že v sobotu ideme na navstevu k nasim etc.
Ale naozaj si neviem predstavit vztah, v ktorom by som mala na stretávanie sa s partnerom urobený rozvrh
V takých veciach, ako kedy, kde, ako často a na ako dlho sa stretávať, kto platí, čo jeden druhému v žiadnom prípade nerobiť a nehovoriť; mi pripadá potrebné až nutné sa dohodnúť.
Kokos ja keby som mala sama vymyslieť a navrhnúť, že sa hoci len s kamarátmi stretnem, keď bude chuť a čas, tak v živote neopustím posteľ.
nerada také niečo plánujem, lebo vždy môže do toho niečo prísť, stretávame sa vtedy, kedy nám to vyhovuje a tým, že sme spolu celkom málo sa snažíme byť spolu čo najviac
mi to pripomína spolužiačku zo strednej, ktorá mi vravela, že si večne plánuje čo kedy bude ktorý deň robiť... naplánované bolo napríklad aj poplakanie si a tak.
my sa napr. s frajerom vzdy stretavame v rovnakom case, to, ako dlho budeme spolu zasa neriesime, ale takto to proste vychadza, lebo on ma robotu a ja mavam tiez nejake pevne terminy a tak... je to fajn v tom, ze si vies vzdy rozplanovat cas ale.... neviem, ked je to takto uz dlhsi cas, chyba mi tam ta spontannost a nejake prekvapenia a tak... hm
niektore veci sa v dnesnej dobe jednoducho nedaju inac riesit, ako planovanim... keby sme vsetci mali len ovecky podojit a vyhnat ich na luku, a poobede znovu podojit a ponahanat do ohrady, tak by sa dali veci robit asi o nieco spontannejsie.
@zloba55555 je to v prvom rade umele...to tak proste nefunguje...ked sa budete chciet videt kazdy den, tak sa proste kazdy den aj stretnete...ked sa stretnete 1x za tyzden, lebo obaja maju ine povinnosti, praca skola rodina a pod...tak sa stretnete 1x za tyzden...taketo veci netreba riesit, su to blbosti ktore mozu zbytocne zlu krv priniest do vztahu
tak určiteeee nie je to dobré podľa mňa...spontánnosť už snáď vymrela? veď keď chcem, tak jej napíšem/ zavolám, a ak má aj ona čas, ideme von......where's the problem???
a čo sa týka tých ďalších otázok...neviem ako pre ostatných chalanov (každý je iný) pre mňa je dôležité vo vzťahu hlavne to, že chceme byť spolu čo najčastejšie a nájdeme si pre seba každú voľnú chvíľu, že je ku mne úprimná a povie mi, keď niečo robím zle alebo sa jej to nepáči (to ale niektorí chlapi možno nevedia zniesť, ako kto), keď ma vie podržať a podporiť, je verná a hlavne, keď mi vie povedať aký som úžasný komplimenty musia byť...je to vzájomné "milujem ťa" je pre mňa príliš silný výraz...skôr len to "ľúbim ťa" ... ja to nemám problém povedať, keď to tak cítim a je to super pocit, keď mi to vraví aj ona dosť často a či máme potrebu ju obsypovať bozkami často? tak ja osobne môžem povedať za seba, že dosť často ju pobozkám len tak na ruku, čelo, krk, líčko....pery a ona robí občas to isté a je to úžasný pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Pre chalanov su dôležité normálne veci, jak aj pre baby. intimita, úprimnosť, fun, loajalita, ochota...
S tym "milujem Ťa" sa mi zda, že to je silné slovo, a neni to len tak. podla mna si toto treba zaslúžiť, a keď to chalan nehovorí, tak je dobré sa pozrieť, či má prečo. to nie je samozrejmosť a za pár pús, si myslim, že to nedostaneš.
make love and prosper
život je nepredvídateľný, človek si môže naplánovať zubára alebo kaderníčku, ale nie to, že v kazdu stredu medzi 3-7 vecer bude s partnerom.
jasné, na niektorých veciach sa treba dohodnuť, ako napríklad, že v sobotu ideme na navstevu k nasim etc.
Ale naozaj si neviem predstavit vztah, v ktorom by som mala na stretávanie sa s partnerom urobený rozvrh
Kokos ja keby som mala sama vymyslieť a navrhnúť, že sa hoci len s kamarátmi stretnem, keď bude chuť a čas, tak v živote neopustím posteľ.
kktiny riešiš
šak sa správam spontánne a ako to cítim precáá!
10/10 would recommend!
a čo sa týka tých ďalších otázok...neviem ako pre ostatných chalanov (každý je iný) pre mňa je dôležité vo vzťahu hlavne to, že chceme byť spolu čo najčastejšie a nájdeme si pre seba každú voľnú chvíľu, že je ku mne úprimná a povie mi, keď niečo robím zle alebo sa jej to nepáči (to ale niektorí chlapi možno nevedia zniesť, ako kto), keď ma vie podržať a podporiť, je verná a hlavne, keď mi vie povedať aký som úžasný komplimenty musia byť...je to vzájomné "milujem ťa" je pre mňa príliš silný výraz...skôr len to "ľúbim ťa" ... ja to nemám problém povedať, keď to tak cítim a je to super pocit, keď mi to vraví aj ona dosť často a či máme potrebu ju obsypovať bozkami často? tak ja osobne môžem povedať za seba, že dosť často ju pobozkám len tak na ruku, čelo, krk, líčko....pery a ona robí občas to isté a je to úžasný pocit