Buď ten človek má alebo získa tvoje sympatie do určitého času, ktorý s tebou trávi, alebo teda ty tráviš s ním alebo potom to kamarátstvo môže byť, ale viac nie. Buď tam je to napätie, alebo nie. Tým napätím ale neznamená že máte skočiť do postele, ale napätie je každý kontakt s tou osobou. Snaha ho spoznávať, to je to naj, ten naj čas. Maličkosti. ... Z dlhoročného kamarátstva akože podľa mňa nemôže vzniknúť láska. Aspoň v mojom prípade. Pretože buď si kamarát, pretože ten druhý je zadaný, a teda sa správaš korektne a ani si nerobíš nádeje, alebo si kamarát, pretože z nejakého dôvodu si v kontakte s tou osobou(kvôli práci, škole, záľubám atď.) a nad ničím iným si nikdy neuvažoval. Resp. ťa tá osoba nepriťahovala, alebo nebola pre teba aktraktívna odzačiatku. A ak nie je odzačiatku, tak len veľmi veľmi ťažko sa v tomto niečo zmení.
tak treba človeka spoznať, rozprávať sa s nim, vedieť aký je, či s ním budeš vychádzať, stanete sa kamaráti a až potom riešiť vzťah.
však stači sa pozrieť ako to je teraz, kazdu chvilku sa kazdý rozchádza, rozvádza atd. Najprv treba spoznať človeka a nie hned do vztahu a potom že sa dvaja hádajú kazdy den.
predtým som bola skôr za to, aby z kamarátstva vznikla láska, ale muži, ktorých som stretla to tak necítia, skôr to berú tak, že ak na začiatku nie je chémia, ani nebude
Iba raz sa mi stalo, ze v prvej sekunde, co sme sa stretli, mi totalne ujebalo dekel a isla som domov s trasucimi sa nohami ze kurva toto co bolo za chemiu.
Dali sme ledva polrok.
Anyway, nemyslim ze nieco ako "laska na prvy pohlad" existuje, skor existuje nieco ako "prejebe mi hormony na prvy pohlad" a potom to da priestor vzniku aj zlozitejsim chemickym procesom v gebulke.
@juhaha14 ja verím že sa môžeš zamilovať hocijako hocikde a hocikedy. Láska nemá žiadne obmedzenia. Jediné čo musíš byť otvorený všetkému ak naozaj lásku chces.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
však stači sa pozrieť ako to je teraz, kazdu chvilku sa kazdý rozchádza, rozvádza atd. Najprv treba spoznať človeka a nie hned do vztahu a potom že sa dvaja hádajú kazdy den.
asi som mala dodať, že to mám sama za seba len.
Dali sme ledva polrok.
Anyway, nemyslim ze nieco ako "laska na prvy pohlad" existuje, skor existuje nieco ako "prejebe mi hormony na prvy pohlad" a potom to da priestor vzniku aj zlozitejsim chemickym procesom v gebulke.