Začnem tu takú tému novej doby 21. storočia .. Zaľúbili ste sa do niekoho, koho ste poznali len cez net? Samozrejme po nejakom intenzívnejšom písaní a pod. Možno to je absurdné podľa niekoho no chcem vedieť či ste sa aj vy s tým stretli
Áno stretol som sa s tým. Stalo sa mi to. Trvalo to krátko. 2-3 mesiace kým sa to pokazilo. Potom som bol 3,5 roka psychicky na dne, hlavne kvôli tomu ale aj kvôli iným povinnostiam, iným výčitkám a podobne. No čo ti poviem, škoda, že to skončilo tak ako to skončilo. Nič zlé som nespravil. Ona tiež nie. Ale keď máš 16, a medzi vami je 350km, asi nemáš šancu na úspech. Žiaľ, hľadal som cestu ako to riešiť, no druhá strana to radšej skončila.
@wistingher Ja ťa úplne chápem . Niekedy by som tie sociálne siete vymazala z povrchu zemského, ale čo si budeme klamať sama to využívam, všetko má svoje pre aj proti .
Každopádne.. ja som si tým prešla tiež, a z mojej strany to bolo myslené úprimne, aby to fungovalo, bola som schopná urobiť maximum, no z jeho strany šlo len o sľúby, slová, kecy.. Ja som skončila ako najväčšia hlúpa krava, ktorá len čakala na to, než sa zmestí do časového harmonogramu, a keď som sa dotrepala do jeho mesta, napísal mi, že nemá čas, vtedy som si povedala stačí .
Áno. Nemuseli sme si ani dlho písať a už sme vedeli že nás to k sebe veľmi ťahá.. Asi po mesiaci sme sa stretli, a aj to sme išli rovno na par dni na výlet do Prahy spolu, a tam sa nám to zrejme potvrdilo, ze chceme byť spolu a o rok máme svadbu :p
Ale hej... Byvaleho priatela som nasla na nete.... Sme si tak pisali a potom som sa ho opytala ci nepojdeme na Slavin a on ze ano. Tak sme isli, potom sa ma opytal ci s nim nechcem ist von znova, tak sme isli a potom zas a zas a dali sme sa dokopy a boli sme spolu skoro rok... A z nasho uzasneho vztahu vysli tri uzasne stvorenia-Pulpy, Krusty a Guco...
Nie, ale moja kamoška áno. A mne to tak liezlo na nervy, potom stále len o tom rozprávala. Ako jej hovoril, že by ju vzal na veceeeru a pred hotelom romanticky pobozkal a ja som od začiatku vedela, že ju len namotáva. Nehovoriac o 10-ročnom rozdiele. Bolo to otravne...
Mne sa to tiez nestalo. Viac mi vyhovuje sa s niekym takym osobne stretavat a chodit spolu von a popritom si aj intenzivne pisat. Ale mam kamaratky, ktore sa takto zalubili.
Poznal som ju len deň, len necelý deň sme si písali, potom mi zavolala raz večer a dlho sme sa rozprávali. Čítala mi každý večer jeden príbeh z takej malej knižky a ja som sa cítil ako nikdy predtým. trvalo to dva týždne, viac som o nej nepočul. A je mi smutno stále
@13 ale toto považujem za internetové, lebo to fakt bolo čisto na internete a všetky city sa vyvíjali na internete - to, že som spoznal priateľa cez internet nepočítam, to je celkom bežné a úplne odlišné od prípadu @13
@poppyseed Ja som tiež zástancom toho, keď sa dvaja ľudia rozprávajú z očí do očí, ale občas si nevyberieš koho stretneš, a ako ho stretneš . Stane sa, niekedy žiaľ a niekedy našťastie .
No tak vzhľadom na to, že ja som povahovo tichší a nie príliš exhibicionistický človek s vysokým egom a sebavedomím, tak pre mňa sú tie zoznamky jednou z dosť dobrých alternatív ako sa pokúsiť o vzťah, i keď je to na nich ťažké ...jednak je to tým, že je tam veľa veľmi náročných žien, ktoré by si možno len chceli užívať o čo mi ani nejde, a po druhé chodí tam dosť zadaných a nešlo by to proste.. ...aby som sa však vrátil k otázke, tak stretol som sa už s pomerne dosť dievčatami, aj keď avšak s viacerými to začalo aj skončilo pri písaní a postupne odmlčaní sa z ich strany ...iba jednu takú strašne krátku lásku som zažil, čo sa mi podarila zo zoznamky, ktorá mi aspoň aj to málo dala keď už nič
Preto by som bol radšej, keby som viac naživo mal šťastie na povahovo seberovných ľudí, hlavne dievčatá, čiže aby už mali plány do života a žili už usadeným životom
Dá sa to tak povedať, ale najprv som videla jeho fotku a asi po dvoch týždňoch písania sme sa aj neplánovae stretli na asi 3 minúty, potom sme si písali ešte viac a stretli sa plánovane.
@kerrang Nemyslím si, že len my ženy sme náročné, to je len názor, pohľad a je to samozrejme aj o type človeka .
Každopádne to máš dosť veľkú nevýhodu, niekedy je lepšie zatnúť sa, urobiť pre to niečo aj naživo, a možno sa ti to dvojnásobne neskôr vráti
Ja som svojho terajšieho priateľa spoznala cez internet. Sme spolu už zachviľu tretí rok. Podľa mňa je v dnešnej dobe zoznamovanie sa cez internet dobrou alternatívou pre ľudí, ktorý moc nemajú čas, priestor alebo možnosť si vyraziť von s niekym novým. Ale pri internetovom zoznamovaní treba byť veľmi obozretný. A keď sa už aj začnete stretávať s potencionálnym partnerom, tak sa uistite, že či po vyše roku vašeho vzťahu stále neflirtuje na internete s inými ľuďmi. 0_0 Treba si dať nejaké určite hranice, lebo inak vám to internetové randenie prerastie cez hlavu a pokazí vzťah, ktorý vám mohol vydržať veľmi dlho.
Neviem to pisanie je lepsie na otvorenie sa ak idu do toho obaja zo zaciatku bez ocakavani a rozvynie sa to samo. O priatelke viem veci ake by som sa bez tejto fazy nikdy nedozvedel a ona o mne tiez.
@livolka Je to určite výhodou pre ľudí, ktorí nie sú psychicky "zdatní" na to, aby sa niekomu prihovorili zoči voči , ale stále je lepšie, keď sa s niekým zoznámime osobne, aspoň podľa mňa, je to predsa krajšie, teda nie pri každej príležitosti, ale vo svojej podstate určite .
Ale určite v dnešnej dobe nie je hanbou, keď sa dvaja ľudia zoznámia cez internet, a ich vzťah sa dostane do štádia manželstva ap. . Skôr naopak je to pekné, keď to vedia takto udržať a dotiahnuť to tak ďaleko .
@shiny25 tak ale zas ide aj o to ako sa zacina taka komunikacia. Ja som bol typicky internetovy balic a pravda je ze ked clovek hlada vztah po nete proste klame, klame druheho, klame seba a take vztahy su proste na picu kde niekto ocakava vztah este ani nevie poriadne meno toho druheho. Moja terajsia bola prave pripad kedy som si so zenou pisal bez ocakavani, nepytal fotky a nedigoval info kvoli nejakemu baleniu a nejak sme si cim dalej tym viac rozumeli az sme zacali citit nejaku potrebu sa aj dotknut a ked z sme sa stretli a omrkli sa aj v reale islo to uz samo. Bol to dost rozdiel oproti tomco som robil pred tym a som rad ze vie o mne to aky som aj aky som bol narozdiel od tych co o mne vedeli len to co som im podsuval
@karlotiskot Ja to nenávidím, keď chlap doslova "koketuje", je to riadne odpudzujúce . Ja mám trebárs rada, keď chlap aj improvizuje a nezačne pozdravom, ale niečím vtipným .
@shiny25 Tak písal som to z toho pohľadu, ako som to vnímal vo väčšine prípadov, no ale aby som nekrivdil, tak poviem, že neviem povedať čo bolo u druhej strany za tým.. ...ja viem o tom, že je to veľká nevýhoda u mňa také spoznávanie sa, no lenže až príliš času na nejaké spoznávanie sa po mestách nemám, lebo nahrádzam aj otca dá sa povedať, študujem a doma mám toho ešte trošku nie nejak málo a diplomovku si riešim tiež ...moje možnosti sú preto obmedzené a ako to tu aj nejaké dievča povedalo, že zoznamka je dobrou útechou pre tých, ktorí nejako veľa času nemajú, tak by som povedal, že súhlasím, aj keď potešil by som sa oveľa skôr tomu, keby sa mi už naživo zadarilo ...ostať sám nechcem, vieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Každopádne.. ja som si tým prešla tiež, a z mojej strany to bolo myslené úprimne, aby to fungovalo, bola som schopná urobiť maximum, no z jeho strany šlo len o sľúby, slová, kecy.. Ja som skončila ako najväčšia hlúpa krava, ktorá len čakala na to, než sa zmestí do časového harmonogramu, a keď som sa dotrepala do jeho mesta, napísal mi, že nemá čas, vtedy som si povedala stačí .
Momentálne nikoho neľúbim a je mi takto dobre
ˇ
Každopádne to máš dosť veľkú nevýhodu, niekedy je lepšie zatnúť sa, urobiť pre to niečo aj naživo, a možno sa ti to dvojnásobne neskôr vráti
Neviem to pisanie je lepsie na otvorenie sa ak idu do toho obaja zo zaciatku bez ocakavani a rozvynie sa to samo. O priatelke viem veci ake by som sa bez tejto fazy nikdy nedozvedel a ona o mne tiez.
Ale určite v dnešnej dobe nie je hanbou, keď sa dvaja ľudia zoznámia cez internet, a ich vzťah sa dostane do štádia manželstva ap. . Skôr naopak je to pekné, keď to vedia takto udržať a dotiahnuť to tak ďaleko .