Laskaaaa a ine total nezaujimave dievcenske pletky
Ahoj. Verte mi mna take veci nezaujimaju resp. Neprikladam im velky vyznam ale kamaratka chce veriet ci je to v poho ak ju jej frajer nechce pobozkat a ci bi nemohla skusit najprv ona jeho. Piste morte mozgy a dufam ze vy si budete vediet rady narozdiel o
@japavla samozrejme že nemôže, to čo sme, emancipovaní?!? kde sme, v dvadsiatomprvom storočí?!? to čo má za nápady, na hranicu s ňou a upáliť, či čo sa to s tým divným podradným pohlavím správne robí!!!
Tak je cas ist s praudu von. Toto forum nebolo zalozene kvoli mojej kamaratke, ale ani kvoli mne. Nie moj vek nieje 16 ale o dost viac. Jednym slovom pisem pracu ktora ma nazov: klise v zivote cloveka: rozpozna ho? Preto som urobila maly prieskum a zahrala sa na dievca ktore zhana informacie pre svoju "kamaratku" este raz sa ospravedlnujem ze som vas takto vyuzila. Dakujem za nazory. I ked tomu chlapcovi s cinskym menom nerozumiem: trava nie je zelena...mozno myslel seno ale i tak...whot? Na tomto fore je jedina pravdiva vec fakt taketo temz nemam rada. P. S. Vsetkemu vyssie porozumeju iba inteligenti!
@japavla takže teraz s pravdou von: nemáš 16 rokov ale 12, toto fórum nebolo o tvojej kamarátke ale o tebe, a žiadnu prácu nepíšeš lebo na takú pridrbanú tému sa práca písať nedá, a navyše z tohto fóra sa žiadne relevantné fakty do žiadnej práce nedajú získať
@zirafkaadka mýliš sa, ja som tomu porozumela, pretože jediné čo je na tom čo porozumieť je malé decko čo sa hanbí spýtať narovinu, pretože detská pusa je príliš intímna téma
@Candy36 mala ovecka ktora si mysli, ze vsetkemu rozumie. Ja som na fore nehladala ziadne (ako to tak bohemsky opisujes) relevantne fakty ale detska ako ty ktore rovno povedia co si myslia. A pre tvoju informaciu klise je jeden zo zakladnych umeleckych prvkov. Moja praca nieje len o klise samotnom ale o psychyckom vnimani deti a dospelych tochto javu!
@japavla kiežby si si vymyslela inteligentnejší zastierací manéver, pretože toto ti tu nikto neuverí, pretože, opakujem, keďže to tvoja hlavička očividne nedokázala spracovať vo forme v akej som to podala, z tohto fóra sa nič do žiadneho vyskumu nedá zistiť, a tobôž nie "vnímanie detí a dospelých" pretože na birdzi nevieš kto má koľko rokov keďže minimalne polovica užívateľov má udaný falošný vek
a klišé nemá nič so žiadnymi umeleckými prvkami spoločné, keby si aspoň gúgeľ vedela použiť aby si si našla čo to ten umelecký prvok je. a keďže, ak ma pamäť neklame, umelecké prvky sa začínajú učiť na slovenčine asi tak v piatej triede, tých 12 rokov som asi prestrelila.
@candy36 tak vieš ako, dnešní ľudia sú skúpi na slovo nie to ešte na peniaze!
Dobre, potom zorganizujeme nejakú spoločnú akciu pod krycím názvom...hm...hm, hm hmmmm...
Telefónne čísla v hlave rýchlo a efektívne!
Ooojooj ste ma vytocili spat kvoli vam nemozem. No posledna otazka na premyslanie. Preco by som sa ak by to bolo podla vasej teorie schovavala za "kamaratku" ved by ma tu nikto nepoznal...? Skuste to. Mimochodom na moju sestru neplatia ziadne zlate stranky ale encyklopedia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
no a ani mna take veci nezaujímajú a v takých veciach radím, len keď chcem svätý pokoj
Vtipnô mi je
...hrubou knihou....
....po hlave....
atlasom či veľmi starou kronikou?
a klišé nemá nič so žiadnymi umeleckými prvkami spoločné, keby si aspoň gúgeľ vedela použiť aby si si našla čo to ten umelecký prvok je. a keďže, ak ma pamäť neklame, umelecké prvky sa začínajú učiť na slovenčine asi tak v piatej triede, tých 12 rokov som asi prestrelila.
Ale skús nájsť nejaké s tvrdými doskami, aby to bolo efektívnejšie. Obzvlášť na tohto stvora.
Dobre, potom zorganizujeme nejakú spoločnú akciu pod krycím názvom...hm...hm, hm hmmmm...
Telefónne čísla v hlave rýchlo a efektívne!
@candy36 fakt si si pohnevala skoro cely birdz?