Ak ste niekoho naozaj milovali...Dokázali ste na neho zabbudnúť? Dá sa to vôbec... Ak raz milujem jedného možem milovať aj iného? Ako mám zistiť, že či ho stále ľúbim alebo už nie?
ja som jedneho bastarda milovala celych 9 rokov a ani o tom nevedel no teda asi ani nie..ale mam jednu nadhernu spomienku ako mi raz v skolskom klube deti urobil sirupovu vodu ,ale neviem ci ho uz nemam rada ale ako sa hovori zide z oci zide z mysle tak natom je teda kus pravdy....
@warfi ked niekoho milujes tak citis ze si stastna vtedy nepoznas nikoho ineho len jeho citis,ze ma zmysel tvoj zivot ze iny zivot nechces..ak si tento pocit este nemala tak(aj ked to robim nerad)musim sklamat.a nezabudni.nenechaj sa sexualne obtazovat,taky chlapec ti je nanic.
A čo že má 14? ja som tiež zažila prvú ozajstnú lásku v 14tich...A zistíš to, keď na toho človeka myslíš bez toho, aby ti sťahovalo srdce od bolesti, keď naňho nemyslíš, čo práve robí, s kým je,a najlepší/podľa čoho som to zistila ja keď si nájde frajerku a teba to absolútne neštve. PRoste nič. Tak vtedy
hovori sa ze od nenavisti je len krocik k laske ale podla mna to plati aj naopak...tak ako velmi milujes sa to vsetko moze premenit na nenavist a v pohode dokazes na milovaneho cloveka zabudnut
no milovat to je take..ja som s jednym chodila ale boli sme spolu tak kratko ze vlastne ani neviem ci som ho milovala...ale ako dost intenziivne ma podvadzal tak sa mi tak znechutil...len uz je to rok co nie sme spolu a akosi nemozem nanho zabudnut..nenavidiet by som ho nedokazala
Nikdy som ešte nikoho nemilovala a ani nebudem.Pretože láska je kotva,ktorá ťa ťahá ku dnu.Ak by som aj niekoho mala rada,nemala by som problém zabudnúť...
Hej, da sa zabudnut... ale strasne dlho to trva, ked si toho cloveka fakt velmi lubila... proste aj po rokoch (hlavne ak ste sem tam v kontakte) na toho cloveka myslis, ale niekedy proste to prestane... niekedy za par dni, no niekedy to trva velmi dlho... :p
láska? čo je to láska? prejav citovej slabosti? áno má svoje pekné podoby, ale vie aj riadne zabolieť (ak je falošná). ľudia majú rôzne osudy, každodenne počúvam, čítam, sledujem rôzne príbehy, ako sa ľudia pre niekoho trápia, snívajú, kriesim ich rozlámané srdcia a snažím sa im vysvetliť, že tak to má byť. lebo láska je len vtedy pravá ak naozaj bolí a zdolá veľa prekážok. je to asi ten najkrajší cit, ktorý môže človek človeku dať..
@22 Láska je trápenie. Trápenie je to,čo ľudia hľadajú,to o čom snívajú... čiže trápenie je zmysel života...tak to potom život naozaj nemá zmysel...čiže si dospela presne k tomu,k čomu aj ja.Máš u mňa veľké plus.
Svojím spôsobom sa zabudnúť dá. No absolútne nie. Človek to časom začne považovať za každodennú súčasť a myšlienky, spomienky alebo samotná láska k človeku už nebude mať taký citový dopad... Aspoň tak je tomu u mňa.
hmm tak ja som uz bola zalubena v zivote a raz aj tak poriadne ,aj ked kratko myslim si ,ze zamilovat do druheho sa da ,to je jasne ,ale zabudnut nikdy ,ak to bola laska )
Možno mám len 14, ale aj tak si myslím, že to čo cítim láska je... kebyže je to na pár dní pochybovala by som... ale keďže to nie je nekolko dňová záležitosť...nepochybujem... a mám ho rada a som ochotná kôli nemu urobiť všetko, ale chcem na neho zabudnúž, pretože si myslím, že my dvaja spolu nemáme byť... neustále sú nejaké problémy a komplikácie... ale aj napriek tomu viem, že ja lubim jeho a on lubi mňa... čo by ste robili?? kebyže sú proti vašemu vzťahu s niekym všetci??...
Zabudnúť úplne iste ne, vždy si spomenieš na toho človeka v istých situáciách aj po rokoch... Prestať milovať sa dá, ale vtedy musí byť tvoj najlepší priateľ čas Jasné môžeš milovať znova, len sa potrebuješ najprv dostať z jednej lásky, aby si mohla rozdávať lásku (so zlomeným srdcom to ide ťažko)... A podľa mňa vtedy skutočne zabudneš keď stretneš dotyčnú osobu a nevyvoláva v tebe žiadne pocity, vôbec, ani lásku, ani nenávisť, proste keď ti je človek ľahostajný...
zabudnut velmi tazko asi urcite nie,pretoze ako bolo uz spomenute,ten clovek ma v tvojom srdci velke miesto a spravil tvoje chvile v zivote niecim jedninecne a neobycajne a po case tie spomienky moze vyvolat akykolvek podnet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
s pozdravom SEXUALNE HARASIVY PANDA
@hangtime11 no ták láska môže byť v hocijakom veku ale skôr zamilovanosť ako láska..
@juwa Ty si v poriadku?
Ja odpustam,ale nezabudam...