ahojky chcem sa opytat ako mam riesit trapasy,ked poviem nieco od veci,alebo sa tak citim,pripadne ak mi niekto vidi pod suknu ,ci podprsenku,ked ja to nevidim a vobec co robit ked si pripadam ......napiste ako to riesite,napistedaco z coho by ste sa z
este vas doplnim...ked ti niekto napr. uvidi pod suknu alebo podprsenku..rob sa akoze sa nic nestalo..podla mna sa nic nestalo..sak vela ludi ta vidi na kupalisku v plavkach..tak preco by si sa mala hanbit, ked ti niekto vidi spodne pradlo..teda ak nejake budes mat
ja v tom nevidim ziadny trapas ked sa ti niekto pozre pod suknu tak co riesis? btw 20 rocna taketo otazky? A este v profile ze: "som intelekualna babe" mno neviem..
Pfuj ksakra. Najpr si riadne prečitajte JEHO PROFIL. No ak ti vidia pod suknou to čo si chceš preoperovať tak na ich mieste hodím šablu a zdrhám Pfuj a ešte raz pfuj. Myslím že jej/jeho profil a táto tema je celý podfuck však minule trepal/a niečo o transvestivite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Alebo sa trapasom proste snaž vyhýbať..
no a nenapada ma nic konkretne tak neviem,mozno pak napisem cau. a vetry racej medzi ludmi nepustaj pokial sa to da.
bravogirl ci bravoboy,tak ked sa tebe pozre nekto pod suknu,to len tak nezahovoris.