ja len dobru.,na nete som si nasla,hned mi volali a v ten den sme odchadzali.plna penzia,krasny hotel,super jedlo,pekny autobus. ked ti je jedno kedy ides tak jedine last minute.
Dovolenka nieje niečo čo sa pokazí ako napríklad jogurt. Podla mňa sa nieje čoho báť. Last minuty sú super vec, ich cena je znížená len preto, že je to doslova na poslednú minútu (väčšinou max deň dopredu) a je to doslova na doplnenie meista, v autobuse alebo lietadle.
Nie to či je to last minute rozhoduje o tom či to bude dobrá dovolenka, ale treba si vybrať poriadnu normálnu cestovku čo vám nekrachne kým budete ležať niekdena pláži.
@domciqa do chorvatska. a boli sme len spokojni. ale ono sa to neda vzdy. ked idete na rodinnu dovolenku,tak to sa robi pol roka dopredu. teda my sme vzdy sli na firts moment. lebo oco si musel zobrat dovolenku,mama. ale ked idete partia a vsetci mate vtedy volno,je to lahsie sa skoordinovat a proste rezervovat to,zaplatit a druhy den ist. alebo ked mate odvahu,tak ist na letisko,najst nejaky let a ubytko si vybavit tam.aj to raz spravim >}
ja mam s last minute iba dobru skusenost. sice sme sli s dnes uz skrachovanou karyou smiley:, ale slecna nam poradila hotel akurat pre nas, za dobru cenu a kvalitny. boli sme nadmieru spokojni..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nie to či je to last minute rozhoduje o tom či to bude dobrá dovolenka, ale treba si vybrať poriadnu normálnu cestovku čo vám nekrachne kým budete ležať niekdena pláži.