nie...len si pamätám keď som chodila do škôlky....a všetci sme obedovali za jedným stolom a dali nám príbor tak som nevedela že do ktorej ruky má isť vidlička a do ktorej nožík tak som to odkukala a zrovna od ľaváka...tak som to mala aj tak naopak ....úplne od veci koment...ale keď otázka je tiež od veci tak
Koľkokrát si to všimnem aj pri celkom neznámych osobách len z toho, ako hýbu rukami, alebo ako majú tašku, do ktorej strany majú hokejku (naposledy a tak.. Niekedy sa na to sústredím a idem rad za radom celým autobusom, aby mi rýchlejšie ubiehala cesta a tak. Baví ma to. Pozorovať.
nie som moc všímavá, ale asi by som to komentovala nevm, lebo som tiež ľaváčka a vždy ma to z nejakého neznámeho dôvodu poteší keď nájdem niekoho s podobným "postihnutím" ...
som lavacka ale nejak si to nevsimam aj ked najdu sa take momenty ked nemam co velmi robit a viac si vsimam ludi a potom zistim ze niekto je lavak a aj ma to potesi predsa vela nas nie je
ja som ľaváčka a často si všímam ľudí okolo či sú ľaváci alebo praváci a skoro každý keď zistí že som ľaváčka tak sa pýta to isté, že či sa mi dobre píše ľavou rukou, a či mi to nevadí a že ako to robím ako keby to bola nejaká choroba ale som rada že som ľaváčka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Vôbec nechápem,prečo sa niekto tým zaoberá,že jestvujeme aj my-ľaváci