Lavagance su proste best..Zažila som tri ich koncerty a na všetkých som sa strašne dobre zabavila..Smasho je moc do pohody chalanisko..ak ho niekto poznate a budete s nim tak ho pozdravujte od Minihviezdy (Mirky).
Lavagance su naozaj super!!!Nazivo hraju ako profesinali a ked som ich prvykrat videla a pocula , neverila som , ze ide o slovensku kapelu.klobuk dolu , len tak dalej...konecne nam niekto robi dobre meno a mame byt na co hrdi...co vy na to?
Jaaj bože...jedna z mojich naj kapiel ...milujem ich, odkedy som ich po prvýkrát počula (a videla) hrať ..jedno čo ma mrzí, že budú teraz v BB na Barbakane, ale nebudem tam....Kremnické Gagy u nás doma v Kremnici si nenechám ujsť, aj keď sú Lavagance pre mňa strašne veľkým lákadlom...dúfam, že čoskoro ich budem mať zas možnosť niekde vidieť, keďže túto sa chystám vedome prepásť (A)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
staram sa o styk s verejnostou...
FutureRetro Cinematic Hippie Sound...
pozri si
myspace.com/lavagance
Kde sa da objednat CD?
» www.hudba.info/vProductView.js...
objednavaj cez hudba.info, prave je vo výrobe dalsia "dávka" cdciek, prve vydanie sa uplne vypredalo
len by sm ich už konečne chcela aj videť naživo...
ale sú fajn