vie mi niekto mudry povedať, ako mám dosadiť za ten test čísla, ktoré majú byť v intervale <10,20>? pretože keď dám x1:=StrToInt (Edit1.<10,20> ; tak mi vypíše error :/
to ti neviem povedat, ale viem ti urcite povedat, ze vstupny argument bude sting a ten sa uzatvara bud do " alebo do '. A urcite to nebudes tahat z komponenty, das to tam priamo (Edit1 pojde prec).
Cize - x1:=StrToInt ("");
Dalsia vec je vsak to, ze ti to asi tazko skonvertuje takyto zapis, lebo podla mna ta funkcia konvertuje string na int (co neznamena interval).....
PREBOHA podte jej to niekto vy z dobrosrdecnych vysvetlit, lebo ma jebne
a mas tam Edit.Text1, cize ono to bude tahat z toho textoveho pola. takze tam treba vytvorit nejaku podmienku, ze ak to bude mensie ako 10 a vacsie ako 20, tak ti tam nieco vypise, alebo tak.
no proste povedz presne co ti ma ten program robit a bude sa lahsie radit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Cize - x1:=StrToInt ("");
Dalsia vec je vsak to, ze ti to asi tazko skonvertuje takyto zapis, lebo podla mna ta funkcia konvertuje string na int (co neznamena interval).....
PREBOHA podte jej to niekto vy z dobrosrdecnych vysvetlit, lebo ma jebne
zaklad by mal byt, ak som to dobre pochopil takto:
Edit1.text := "10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20";
ide to?
a mas tam Edit.Text1, cize ono to bude tahat z toho textoveho pola. takze tam treba vytvorit nejaku podmienku, ze ak to bude mensie ako 10 a vacsie ako 20, tak ti tam nieco vypise, alebo tak.
no proste povedz presne co ti ma ten program robit a bude sa lahsie radit