Ťažko jedného vybrať, ale tak Swain, Voli, Viktor, Kog'Maw, Yorick po novom ešte aj Quinn : ) Ale je ich viac.
Main mám na EUW, tam som v promotion na Gold 3 a vyše 1100 normal výhier, ale teraz ma kamoši nahovorili na sockársky Nordic, takže tam oxidujem s lvl 11 accountom a snažím sa ich carryovať s free hrdinami bez rún a masteries : )
na weste, neco cez 1000 vyhier. Teraz som asi 3 tyzdne nehral ale posledne mesiace hravam len s takou grupou ludi, co maju diamond ratingy, lebo s random je to fakt tazko napicu
Aj ja som EuW! Ja hrám hlavne supporty, na jednom accounte som 30 (Bronze 3, lulz! ale rankedy už radšej nehrávam, radšej .
Hrám za: Fizz, Annie, Zilean, Sona, Leona, Soraka, Lulu, Kennen, Cho Gath, Miss Fortune, Diana, Janna, Karthus, Kayle, Zyra a Teemo samozrejme! a teraz po najnovšom mi pribudol Amumu.
@kosmiklove ono ja proti tym čo hraju dotu aj lolko nič nemam.. ale nie ked pride dota player k lolkarom a začne "lolko je pi*ovina hrajte dotu je to staršie atd.." proste somariny vypisovať to ma drbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ap : malz, brand, diana
ad : varus, graves, ashe
bruiser : irelia, panthe, jayce
jungle : lee, elise, hecarim
supp : taric, sona
2x 30 a nejaky cca lvl 15 na NA
EUNE hlavne, ale aj EUW
Main mám na EUW, tam som v promotion na Gold 3 a vyše 1100 normal výhier, ale teraz ma kamoši nahovorili na sockársky Nordic, takže tam oxidujem s lvl 11 accountom a snažím sa ich carryovať s free hrdinami bez rún a masteries : )
Najradšej hrám s akali, oriannou alebooo malzahar ako ap Potom sivir carry ofc a s nasusom či rammusom jungle.
a vidis, na AP viktora som zabudol, to je ♥ hero
aj ked hram aj dotu takze sem asi pisat nemam... shit :/
Hrám za: Fizz, Annie, Zilean, Sona, Leona, Soraka, Lulu, Kennen, Cho Gath, Miss Fortune, Diana, Janna, Karthus, Kayle, Zyra a Teemo samozrejme! a teraz po najnovšom mi pribudol Amumu.