Mal som lvl30 šiel som rozradzovacie zápasy.. 1 zápas som mal adc čo nevedelo že sa na začiatku hry kupujú nejaké itemy.. 2 zápas som šiel supporta a enemies boli proste lepší.. a 3 zápas som pickoval prvý vzal som ADC (aj som to ako prvý napísal) a po mne si ďalší 2 tiež vzali ADC..
............ vyjebal som sa na to a hral len aramky..
A teraz som si zrobil new acc lvl14 mam a hram už len keď idem s nejakým kamošom.. pridem zo školy zapnem lolko a keď ma niekto pozve tak idem hrať inak sam nikdy nehrám nemam nervy na trollov a neviem jakych panicov
Tak ako ja mam v lolku odohranych cca 4700 hier a mozem vam povedat ze 90% ludi v ranked nevie hrat jak sa na ranked patri kazdu hru za cely team taham a uz vrcholim vsetkeho je ked dam na mide 20/1 a aj tak sa to z teamom neda vyhrat rambo mode feed flame troll dive greed zero teamplay rage quit afk brain dead teammates clovek sa kurwa snazi a tito sraci ho stahuju dole naco hraju ranked na ker picu to hraju ???
pokial chces vyhrat aspon na 70% tak hraj cca medzi polnocou a 5tou rano inak to mas same decko, a nehraj v NEDELU vtedy tam je kaze decko fakt do slova, ako zo silver 4 som sa do gold 4 dostal asi za 3 dni, a potom cista katastrofa momentalne som gold 1 a ne a ne vyhrat viac ako 2 hry v rade
Elo hell neexistuje je to totalna vyhovorka,v duoq sa pravdepodobne vytiahnes rychlejsie hore nez v soloq.Ked je niekto lepsi nez na bronz/silver/gold/plat tak sa odtial dostane,v low ele niesu stucknuty pro hraci,cim to asi bude.Stale vyhovaranie na team,jak feedi,jak taham len ja etc...BLBOST!Ked si lepsi nez bronze tak sa odtial potahas sam,ked si lepsi nez silver/gold/plat tak sa odtial potahas sam!Ziadne vyhovorky ti nezezerem.Ja som bol minulu sezonu gold,tuto sezonu ma to po zaradovacich matchoch hodilo do silver 2 a behom asi 3 mesiacov som sa dostal do plat 4.Momentalne som plat 5,mam 0 LP a coskoro sa asi prepadnem do bronzu.Ano posledne asi 4 ranked hry nas team na bote prefeedil enemy a prehrali sme koli nim,ale na to sa vyhovarat nebudem,stale mas moznost potahat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
hram len ARAM, nic ine ma nebavi
............ vyjebal som sa na to a hral len aramky..
A teraz som si zrobil new acc lvl14 mam a hram už len keď idem s nejakým kamošom.. pridem zo školy zapnem lolko a keď ma niekto pozve tak idem hrať inak sam nikdy nehrám nemam nervy na trollov a neviem jakych panicov