Asi pred mesiacom som spoznala jedného chalana. Všetko bolo pekne len som snim bola veľmi malo . Tak som mu povedala že mi to vadí a on mi na to ze sa teraz nechce viazat lebo by mi ublizoval . Ale nepovedal ze nechce byt somnou. Akože ja chápem ze sni
Ak cítiš, že nemáš žalúdok na takéto veci, proste sa na to vyjeb, budeš sa akurát tak trápiť a myslieť celé noci v ktorej inej studni, zmáča svojho hada.
"on mi na to ze sa teraz nechce viazat lebo by mi ublizoval . Ale nepovedal ze nechce byt somnou" nič v zlom, ale že ťa nechce, ti tou prvou vetou povedal dosť jasno
@lila256 Ak je to chlap tak keby chcel tak by netrepal sprostosti ale by bol s tebou. Takže podľa mňa ak si od toho sľubuješ niečo viac tak budeš sklamaná.
@lila256 otázkou či to má zmysel alebo nie by si sa mala zaoberať až potom ako budeš vedieť odpoveď na inú otázku a to je, že prečo sa nechce viazať. Možno má fakt dôvod a v takom prípade sa musíš ty rozhodnúť či si dosť trpezlivá alebo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ešte rada odo mňa... Vykašli sa na to ...
a moja otazka znie,preco ste tak malo spolu? dialka?nepopularne pracovne smeny?skola?
@tomias ževraj sa musi ucit .
vyser sa naňho.
raz snáď nájdeš takého, kto ti nebude jebať kaleráby do hlavy, že radšej nebude s tebou, aby ti neubližoval.
takých sme sa už nafajčili, čo?