Kam a kedy asi sa chystáte ? Kde sa najviac tešíte ?
Mám na mysli, dovolenky, brigády, festivaly a proste všetko
Som zvedavá ako bude birdz "rozlietaný"
do kokota sa chystam akurat tak a inak sak uz leto skoncilo nevidis ze je zima zas ? a to sme kurva par dni pred ochladenim vytiahli bazen ja to jebem 2 krat som sa okupal a je zima
Jun a jul brigadujem
Ale v juli ideme na hory, co sa tesim a potom do ceska a do anglicka s frajerom sa chystame.
A potom planujeme take male vyletiky, na vsetko sa tesim.
Ako ja nechcem ísť tento rok. Toto leto už mám naplánované. Koľko si zacvakal za vstup?
Myslím, že kamoš zaplatil cca 500€ na vstupy + cca 500€ berie ešte so sebou. Ževraj sa tam neoplatí ísť, máš tam ževraj prehnané ceny, zlé počasie, len ta atmosféra je fajn.
@dreams155 som písal vyššie, že mám akreditáciu, takže som neplatil nič, budem tam de facto pracovne, ale inak lístky stoja od cca 450 do 950 €
tak na festivaly sa chodí hlavne kvoli atmosfere a ta je naprosto mega na TMWL a ceny coho myslis? pivo, alkohol a cigarety su v Belgicku vsebecne drahe, inak pohoda... no a pocasie si nevyberies v BE prsi dost a casto, ale mne osobne to vobec nevadi, mam rad dazd a v juli ci auguste sice casto prsi ale je teplo
tak dobre, ale neporobnávaj cenu vstupenky na TMWL s platmi na SK
priamo v areali ano, ale pokial mas napr 3dňový pass aj s campingom, tam máš aj raňajky v cene a kopu ďalších vecí... inak je to tam dosť kontrolované... no ale zase porovnaj si cenu a kvalitu TMWL s cenou a kvalitou Pohody napríklad... poznám aj na SK maníkov, ktorí idú na TMWL nielen do Boomu ale aj do USA a do Brazílie... myslím jeden človek na všetky tri keď musíš tak musíš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tomorrowland - tešim
Bahrain a Oman - netešim
Luxembourg a Žilina - tešim
Brighton a Londýn - tešim
potulky po BE - neteším
ale uvidime, ako bude na konci leta, mozno by vydalo na nejaky pardnovy vyletik niekam
Ale v juli ideme na hory, co sa tesim a potom do ceska a do anglicka s frajerom sa chystame.
A potom planujeme take male vyletiky, na vsetko sa tesim.
Kde si splašil vstupenky na Tomorrowland, to by ma veľmi zaujímalo!
» www.viagogo.com/sk/Festival-Tic...
Ako ja nechcem ísť tento rok. Toto leto už mám naplánované. Koľko si zacvakal za vstup?
Myslím, že kamoš zaplatil cca 500€ na vstupy + cca 500€ berie ešte so sebou. Ževraj sa tam neoplatí ísť, máš tam ževraj prehnané ceny, zlé počasie, len ta atmosféra je fajn.
a ešte väčší tešing na brigádu v prahee
tak na festivaly sa chodí hlavne kvoli atmosfere a ta je naprosto mega na TMWL a ceny coho myslis? pivo, alkohol a cigarety su v Belgicku vsebecne drahe, inak pohoda... no a pocasie si nevyberies v BE prsi dost a casto, ale mne osobne to vobec nevadi, mam rad dazd a v juli ci auguste sice casto prsi ale je teplo
Tam sa oplatí len kvoli atmosfére. Ale vyhodiť 500€ za vstup, to sa mi vidí dosť prehnané.
Pokiaľ viem, kupuješ si žetóny a za tie žetóny si kupuješ alkohol, jedlo.
tak dobre, ale neporobnávaj cenu vstupenky na TMWL s platmi na SK
priamo v areali ano, ale pokial mas napr 3dňový pass aj s campingom, tam máš aj raňajky v cene a kopu ďalších vecí... inak je to tam dosť kontrolované... no ale zase porovnaj si cenu a kvalitu TMWL s cenou a kvalitou Pohody napríklad... poznám aj na SK maníkov, ktorí idú na TMWL nielen do Boomu ale aj do USA a do Brazílie... myslím jeden človek na všetky tri keď musíš tak musíš...