Tak ma inšpirovala predchádzajúca téma o tom, že birdzácke fórum nejako klesá na váhe a len z času na čas sa tu objaví niečo akobysomto... "poriadne". Netvrdí, že toto medzi také patrí, ale keď je tu toľko hovadín tak jedna ďalšia vás nezabije
Ja napríklad spomeniem čosi spred dvoch rokov. Jedna baba si založila fórum s názvom "Predstavte si, že vás rodičia stále poučujú" -klasiské riešenie problému s večne pindajúcimi rodičmi atď. O pár minút na to ďalšie dievča založilo fórum "Predstavte si, že vás rodičia stále počujú" - s tým že to prvé si zle prečítala tak si založila jedno svoje s podobnou otázkou riešiacu problém o súkromí pred rodičmi...no a potom sa to začalo zvrhávať, objavilo sa tu fórum "Predstavte si že vás rodičia stále poľujú" (možnosť "utekám ako zajac" vyvolala zaujímavé reakcie)...ale to by nebolo ono, aby neprišlo ešte niečo lepšie. A na túto anket teda ja nikdy nezabudnem:
tak ale zjeby za gramatiku sú už vrcholne iritujúce, ale to predsa neznamená, že sa zakladajú iné typy fór... to už potom je len tá následná diskusia, ktorá upadá na takýchto drbnutých poznámkach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
na tomto bol vybudovany cely birdz
» www.birdz.sk/forum/predstavt...
lebo toľko komentov k fóru teraz už ťažko uvidíme
» www.birdz.sk/forum/ked-vidit...
» www.birdz.sk/forum/napad-na-...
a ozaj, by sme si aj niečo zahrať mohli
ale tak akože @1 ma zabilo
a @1 2 si pamätám prečo asi, že...
čo je BGP?
aha, tak v tom období som asi mala od B takú asi rok a pol trvajúcu pauzu
a fakt, už aj tu odbiehame od témy
ale @1 toto som už čítal legendárne fórum a inak na začiatku fór je jedno čo má 700+ komentov a úplne staré(nové) tváre som videl.
» www.birdz.sk/forum/marttina-...
akoze neni vtipne, ale doteraz si ho pamatam, co o niecom asi svedci