Moje blogy boli zmazané kvoli tomu že na ne upozornila externa osoba, teda osoba nezaregistrovana na birdzi. Zevraj su vulgárne a predstavuju hrozbu pre mladých, alebo niečo v tom zmysle. Myslím si však že názory zaregistrovaných by mali mať väčšiu hodnotu a preto táto anketa. Takže by som bol rád, kebyže sa vyjadríte a ja na základe toho budem resp nebudem pisat nové blogy.
Toto je linka na diskusiu kde som bol spomenuty a na základe toho boli moje blogy zmazane. Uznajte či je to dostatočný dôvod na zmazanie (aj ked možno iba dočasné) mojich blogov... » medialne.etrend.sk/internet/forum....
suhlasim s mayom..
a ked boli zmazane bol dovod, a to ze na to upozornil niekto mimo birdzu na tom nic nemeni..
raz ked sa to na birdz nehodi.. tak to tu nema co robit a bude znovu a znovu mazane..
keď sa chcem na birdz zasmiať, idem kuknúť či @leitho náhodou nemá nový článok
vulgarizmy my absolútne neprekážajú, vnútri som rovnako vulgárny (navonok snáď menej)
problém je, že vulgarizmy ma nemôžu skaziť, lebo ja už som skazený (pardon - dospelý), čo sa AKOŽE nedá povedať o neplnoletých užívateľoch birdzu. pche!
@takzvany a keby sme leithove blogy vratili s tym, ze vidia ich len "prihlaseni birdzaci nad 18 rokov?" (neprihlaseni proste clanok neuvidia ani v zozname, ani nikde, a prihlaseni co maju menej ako 18 rokov, alebo kliknu na nejake tlacitko "chcem bez nadavkovy birdz" to neuvidia?)
@tomas to by bolo dobre, ze take blogy by ukazovalo nad 18...alebo ze by sa to preplo-ale to by asi stratilo zmysel, keby mensi mali moznost prepnut bez nadavok, podla mna by tak neurobili...
@tomas to je dobrý nápad, problém je ale v tom že každý si môže prestaviť vek ako chce, čiže by to v podstate bolo iba formálne riešenie, kto by chcel tak by to aj tak našiel
to snáď neni myslené vážne? urážaš snáď vo svojich blogoch niekoho? navádzaš na násilie či xenofóbiu? forma akou píšeš svoje články sa niekomu páči, niekomu nie... a teda kto chce číta, kto nechce nečíta
akože koho má @leitho kaziť svojimi blogmi? už beztak skazenú mládež? je tu xy väčších debilov, ktorým by som najradšej zmazal celé konto a nie mazať tvorbu, ktorá sa minimálne trom ľuďom páči (ja, @redmoon , @keco ) a minimálne títo traja ľudia budú bojovať za to aby sa tu leithove blogy, ktoré mi vedia neuveriteľne zdvihnúť náladu, zachovali...
Tototottototo uz co je, ked zmazete blogy userovi, ktory je tu popularny a kazdy (teda vacsina by som povedal) sa na tych blogoch dokaze vazne dobre pobavit - toto zmazete na zaklade nejakeho debila, co nema na praci nic ine len googlit, kde v akych clankoch sa nachadzaju urazky?! ten musi byt za to asi plateny a mat oci...sorry brile ako popolniky z toho ! ako napisal @arugad a podobne na tom bude urcite aj @redmoon a aj vacsina userov, ze chcem aby Leitho pisal takto dalej a taktiez suhlasim s tym vekom, ale to nevyjde, lebo vek sa da zmenit, ale zaraza ma aj to, ze ked sa vytvori forum, ktoreho autorom je nejaka 13rocna pica, co nevie ani poriadne tukat do klavesnice, tak taki useri tu su na dennom poriadku ! S tymto nieco robte !!!
INTERNET JE SLOBODNE MÉDIUM!!!! nech to tak aj zostane!!! nech si rodičia dávajú pozor na svoje deti. keby tak vedeli rodičia všetko o svojich deťoch tak ich čaká veľmi nepríjemné vytriezvenie...
nieco som od teba citala, dost som sa aj smiala, ale ze si vulgarny, to je fakt. neviem sice, naco to takto riesis, kedze asi nic nevyriesis, radsej skus pisat trochu "jemnejsie".
@tomas možno by nebolo od veci urobiť tlačidlo (funkciu) ktorým by už samotný autor pred uverejnením by musel vybrať "stupeň nebezpečnosti pre deti" (+18, -18), rovnako ako vyberá kategóriu (úvahy, vyznania, záchod...)
dala som moznost ze mi to je jedno,ale ked som si pozrela tie clanky a spomenula si ze ten blog som citala a dobre sa na nom zabavila, tak mi bolo luto ze bol zmazany.. pytam sa preco.
@luc.ka ale práve o tom to je. Ja nechcem byt obmedzovaný kôli nejakym moralnym normam. Toto neni povinne takze ak by som sa mal nechat obmedzovat tak to vobec nemusim robit.
boze take trapne sa tu hráte na neviem co. tak ekd vas to moraqlne uraza tak to necitajte .. kurva co mate co rozhodovat za druhych ? Keby to malo nulovú čítanosť nepoviem pol slova. Ste presne ako ta sliepka z kampane pravo na zvito tiez nema co rozhodovat za ine zeny. Ked to chcem citat, tak to tam doboha aj cem vidiet, za to ze par ludom sa to nepaci tak nech to necitaju, sa mi nechce verit ze vám tak veeelmi zalezi na nejakom vyvine mladych. A aj to silno pochybujem ze by to nejake prechystracene decko narusilo. tot vse
JENDOZNACNE AAANO ..jednak mam podobne sracie problemy ako ty ...a jednak to boli..proste skvostne diela ..prave ta zmes vulgarizmov a odbornych slow sa mi na tom najviac pacila..a okrem ineho sme sa na tom s kamosmi narehlili jak take kone...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Toto je linka na diskusiu kde som bol spomenuty a na základe toho boli moje blogy zmazane. Uznajte či je to dostatočný dôvod na zmazanie (aj ked možno iba dočasné) mojich blogov...
» medialne.etrend.sk/internet/forum....
a ked boli zmazane bol dovod, a to ze na to upozornil niekto mimo birdzu na tom nic nemeni..
raz ked sa to na birdz nehodi.. tak to tu nema co robit a bude znovu a znovu mazane..
tak naco to skusas..
vulgarizmy my absolútne neprekážajú, vnútri som rovnako vulgárny (navonok snáď menej)
problém je, že vulgarizmy ma nemôžu skaziť, lebo ja už som skazený (pardon - dospelý), čo sa AKOŽE nedá povedať o neplnoletých užívateľoch birdzu. pche!
akože koho má @leitho kaziť svojimi blogmi? už beztak skazenú mládež? je tu xy väčších debilov, ktorým by som najradšej zmazal celé konto a nie mazať tvorbu, ktorá sa minimálne trom ľuďom páči (ja, @redmoon , @keco ) a minimálne títo traja ľudia budú bojovať za to aby sa tu leithove blogy, ktoré mi vedia neuveriteľne zdvihnúť náladu, zachovali...
a podporujem tomasovu myšlienku o tom veku...
BIRDZ je naj este furt...
a okrem toho. aj ty si vulgárny. choď zomrieť